Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најреален пост бабуш досега.До место ти е убаво кажаноАбе да ви го ебам Мрме во устаДисциплината ја држеше Пандев, а не Мрме што не може 6 месеци тим да најде. Тоа ви е како Лазаров да се пензионира и да речете дека дисциплината паднала затоа што го немало Шундовски на пример.
Не реални очекувањата имате малку, смалете доживљај. Сите репрезентации играат фудбал во денешно време, Фарски острови ќе им извадеше нерешено на Данска итн.
Играме убав фудбал за око, Македонија немала толкав посед на топка никогаш. Ве читав минатиот пат дека поочајно не сме играле никогаш, па изгледа не сте го фатиле времето кога цел Градски станувавме кога ќе успеевме во ПРОТИВНИЧКА ПОЛОВИНА да влеземе, затоа што тоа ни беше максимум.
Едноставно на тенката листа на играчи, одеднаш ги снема пола првотимци. Да ве потсетам дека Мрме изгуби 4-0 со Ерменија или кога играше со комбиниран состав, изигравме послабо од сите екипи во минатава Лига на нации (во групата со Грузија, Ерменија и Естонија).
Претходно го заборавив и Николов, косач на средината на теренот. Значи одеднаш остануваме без Пандев, Адеми и Николов и луѓето биле незадоволни од играта.
Да, Бобот ги утна некои замени, ама кој би очекувал дека ќе примиме гол по слободен удар од 40 метри? Целосно ги доминиравме, сто шанси имавме, си го играа курот пред голман.
Мрме имаше хемија во тимот, ама хемијата ја имаше ради Пандев како капитен. Овие се распрдеа сега, кој што сака си прави од Стефан, Барди и Елмас. На тактички план Боб е Гвардиола за Мрме, точка.
Тактички план Боб е Гвардиола за Мрме, точка.
Требаше да си ги изгубиме и двете и да немавме никакви шанси и завршена приказна.Да ги добиевме Ерменците и Исланѓаниве со нерешена против Романија ќе избиевме на 1 место после 2 рунда утакмици и практично и да ја губиме протв Германија у следна рунда утакмици другиве на нерешено да ги игравме топ ќе бевме.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk