Вучич диктаторов ќе прима авганистанци,до кај е работата?Кај нас ве секој ден се јавуваат за се поголем број избеглици од Авганистан.Па ако плаќаат љугето струја можда и државјанство ќе добијат.Абе барем премиерот не ни е диктатор клет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важно премиерот имал поголемо срце од диктотириве и затоа ке прими луѓе со ментален склоп од пред христа.Вучич диктаторов ќе прима авганистанци,до кај е работата?Кај нас ве секој ден се јавуваат за се поголем број избеглици од Авганистан.Па ако плаќаат љугето струја можда и државјанство ќе добијат.Абе барем премиерот не ни е диктатор клет.
Убаво опишано, опозиционите фаци како пуфовците, Сергеј Трифуновиќ и остала прозападна-аутошовинистичка- либерална издркотина повеќе штета прават на опозицијата отколку бенефит, а тоа господин вучиќ и те како одлично го користи.
Абе можееме да го сакамее или не, но по мене е пример како се води надворешна политика за една балканска држава.И оваа тема малку да ја мрднеме од место. Додека ние сме заковани на самото дно, Србија има 3,18 милијарди евра во СДИ! До крајот на годината може да достигнат 3,4 милијарди! Ова се години каде ретко кој бизнисмен решава да го инвестира својот капитал. Светот, полега, влегува во нова економска криза.
Вучиќ пред некој ден гостуваше во Cirilica. Па ме интересира, дали во сам си ја побара таблата да пишува и црта или таа цело време стои во студиото?![]()
Народ против народ, тоа е убавината што ја носат вазалните политичари како Вучиќ и останата багра на овие простори.Протести во Србија против загадувањето и криминалната приватизација на Вучиќ.
Rio Tinto’s past casts a shadow over Serbia’s hopes of a lithium revolution
https://www.theguardian.com/global-...ow-over-serbias-hopes-of-a-lithium-revolution
Со сите кинески,, бомба,, инвестиции ,кои го загадуват и воздухот и природата ,
се како гасните комори во Треблинка.
Сегашните показатели од пред 5 минути - во рудникот Бор - 408, па 323.261.229
Прегледај го приврзокот 314712
Протести во Србија против загадувањето и криминалната приватизација на Вучиќ.
Rio Tinto’s past casts a shadow over Serbia’s hopes of a lithium revolution
https://www.theguardian.com/global-...ow-over-serbias-hopes-of-a-lithium-revolution
Со сите кинески,, бомба,, инвестиции ,кои го загадуват и воздухот и природата ,
се како гасните комори во Треблинка.
Сегашните показатели од пред 5 минути - во рудникот Бор - 408, па 323.261.229
Прегледај го приврзокот 314712