Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се проверува за голфот по број на шасија?Добро провери ги двете коли, не сум сигурен дали е истиот продавач од КП, ама неколку коли ги имам проверено и за сите тврдат и стојат црвсто на ставот дека имаат ~~~180 000km, ти вика бате носи ја кај сакаш вози ја проверувај ја јас ти гарантирам за километрите , a кога ги проверив по број на шасија сите беа со +290 000км и тоа последен пат сервисирани во 2018/19 и од тогаш им се губи трага рачунај над 300 000 км имаат, ... не се малку пари 12к
за голфот не знам, во мојов случај неколку мерцедеси во макаутостар по број на шасија си ги проверував и се си покажува што како кога е сервисирано.Како се проверува за голфот по број на шасија?
извинете за офтопик
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
А која кола е без мана,поготово половна?Ако сакаш рено да возиш, купи си поарно Дачиа, не Мерцедес а-класа.
Сите најнови мерцедеси со мотори до 2000 ццм се рено мотори. Така што, ако веќе мораш да купуваш, купи го голфот, но не е дека и тие се без маани.
Секое кола има маана мали или големи , но најмала маана е Голф плус , Ауди А4,А6 итнА која кола е без мана,поготово половна?
I taka vikash dupli auspuh na merdzo 1.8... ako go kupis zalepi mu i eden AMG badge od pozadi nad gepek da bide complete
Ако веќе фрлаш толкава сума, да си купиш ново количе од салон, иако ќе биде помала класа и со помала опрема ќе знаеш дека возиш во првите 7-8 години.Кој од овие два автомобили е подобар и зошто?
-Mercedes A180 CDI 80kw/108ks (2014) (цена 12.600,00 €)?
или
-VW Golf VII 2.0 TDI Highline 110kw/150ks (2016) (цена 12.500,00 €)?
Mercedesdes A180 CDIПрегледај го приврзокот 305093Прегледај го приврзокот 305094Прегледај го приврзокот 305095
VW Golf VII 2.0 TDI
Прегледај го приврзокот 305096Прегледај го приврзокот 305097Прегледај го приврзокот 305098
На пример одредени половни тојоти.А која кола е без мана,поготово половна?
Половни тојоти на кои внатрешноста им изгледа ко на 10 години постара германска кола?На пример одредени половни тојоти.