За ова ли се боревмеМилан има шанси да помине група, доколку успее следната година да се пласира во ЛШ.
За ова ли се боревмеМилан има шанси да помине група, доколку успее следната година да се пласира во ЛШ.
Сепак не ни е тренер мртвиот Конте, уживај.Едвај чекам да видам како Интер ќе успее да испадне од група во која е Шериф од Молдавија.
Ова принтер е една од најјаките доскочици што ги имам прочитано на кајганава во овие 12тина години членство.Хахахахахахаха која судбина ја имаа овие принтер. Шахтјор ќе ги препарира на два пати, пред кралевите со Мбапе па боље да не искачаат ќе си брукаат клуб и историја.
Ајде таму ЛЕ со Јунајтед
Ќе го има и во Лига Европа и во Лига Евроа 2.0..
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Стави наочара да прогледаш.Uste sega gledam kako Lukaku nema da moze da prdne a kamoli gol da dade od dedo Kielini
кој е овој?
Де Зерби ја има најконцентрираната фаца во тој бизнис. Стално изгледа како да ги решава најголемите мистерии на универзумот, или како да пробува мртов пијан да одржи баланс. Лесен залак за Симоне.И Реал и Интер против ова ќе се соочат сезонава.
Не знам дали до сега некој успеал да најде одбрана против exactingness.
Прегледај го приврзокот 304826
Прегледај го приврзокот 304827
Знам бе, малку да се позезаме. Сепак, не дека испаѓаме три години по ред.Сепак не ни е тренер мртвиот Конте, уживај.
Него, МИХИХИХИХИЛАН, бреј прво па мушко после 6-7 години неиграње ЛШ.
Бриж
Важи, ќе збориме за Serif Konjevic у ДекемвриЗнам бе, малку да се позезаме. Сепак, не дека испаѓаме три години по ред.
Плус, да помисли @^^GoRiLLaZ^^ дека сме на иста страна.
Реал два пати губи од Интер, да повторам.
Не е само Б.Штета што Атлетико нема освоено ЛШ... Дали се случило некогаш 4 клуба во група да имаат освоено ЛШ? Не верувам, прашање е колку често се случило и да има тројца освојувачи како сега во Б?!
Штета стварно...Штета што Атлетико нема освоено ЛШ... Дали се случило некогаш 4 клуба во група да имаат освоено ЛШ? Не верувам, прашање е колку често се случило и да има тројца освојувачи како сега во Б?!