Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добар е Саул и дефанзивно и дефинитивно е подобар фудбалер од Фред. Он би играл комотно во 2ка во средина и 4ца офанзивни играчи пред нив, како што спомнуваше @Shteff Mathers поназад. Ваква формација тераше и стариот во Јунајтед многу често, а ќе ни седи и опцијата и за 4-2-3-1 со Бруно на 10ка.

Сеуште не би имале можност за 4-3-3, но со Рајс ќе го средиме и тоа. :D Ама ако дојде Саул мислам дека ВДБ би бил на излезна врата во секој случај... Ама реално ако збориме, он е 4та опција и вака, позади Фред, Мектоминеј, па и Матиќ... па можеби и најдобро за сите е да си замине.

Добар е Саул и дефанзивно и дефинитивно е подобар фудбалер од Фред. Он би играл комотно во 2ка во средина и 4ца офанзивни играчи пред нив, како што спомнуваше @Shteff Mathers поназад. Ваква формација тераше и стариот во Јунајтед многу често, а ќе ни седи и опцијата и за 4-2-3-1 со Бруно на 10ка.

Сеуште не би имале можност за 4-3-3, но со Рајс ќе го средиме и тоа. :D Ама ако дојде Саул мислам дека ВДБ би бил на излезна врата во секој случај... Ама реално ако збориме, он е 4та опција и вака, позади Фред, Мектоминеј, па и Матиќ... па можеби и најдобро за сите е да си замине.

МекСаул нов стартен пивот за сезонава? Дефинитивно е подобар фудбалер од Фред, мада се воздржав од почит према Фред. Дони мислам дека воопшто не ни бил опција за пивот, поготово бидејки летово не го подобрил дефанзивниот аспект на неговата игра.

Инаку Челзи понудата наводно ја доставиле минатата недела (најверојатно Петок), ако е тоа точно и ако Саул сакал да оди таму, мислам дека веќе ќе беше сликан на мостот, само ај да не баксузирам.

Дечкиве од Muppetiers викаат дека Невес бил поскап од тоа што се тврди, околу 45м фунти - а тие пари би ги стекнале со продажба само. За Камавинга не важи тој муабет, оти бил ретка прилика и немал плафон.

МекСаул нов стартен пивот за сезонава? Дефинитивно е подобар фудбалер од Фред, мада се воздржав од почит према Фред. Дони мислам дека воопшто не ни бил опција за пивот, поготово бидејки летово не го подобрил дефанзивниот аспект на неговата игра.

Инаку Челзи понудата наводно ја доставиле минатата недела (најверојатно Петок), ако е тоа точно и ако Саул сакал да оди таму, мислам дека веќе ќе беше сликан на мостот, само ај да не баксузирам
Па јас би со Мектоминеј и Саул, со тоа што би го печел МекТоминеј да се изгради во 6ка самиот. Саул и онака е доста корисен и офанзивно и има што да понуди и во напад од аспект на голови/асистенции. Ама не ми се верува дека ќе го земеме, некако Челзи ми изгледаат посериозни вака според информациите до сега.

Сега кога ке размислиш, Саул прави некако смисла од аспект на пари. 1 година позајмица, со што не би се трошеле пари за трансфер на Невес, за да се запне по Рајс наредното лето. Прашање е само во каква форма е Саул, да не биде пола сезона привикнување.

Па јас би со Мектоминеј и Саул, со тоа што би го печел МекТоминеј да се изгради во 6ка самиот. Саул и онака е доста корисен и офанзивно и има што да понуди и во напад од аспект на голови/асистенции. Ама не ми се верува дека ќе го земеме, некако Челзи ми изгледаат посериозни вака според информациите до сега.

Логиката вели дека кај нас повеќе ќе игра и полесно ќе дојде до минутажа од Челзи. Кај нив ги има Канте, Жоржињо и Ковачич, додека кај нас му е отворен патот. Плата поголема нема да добие секако.

Бехрана мислам дека е директна замена за Лингард пто значи лесно може да не одјебат и ништо да не искористиме
молам бога да земат ДМ за да нема више изговори

Sent from my iPhone using Tapatalk

Интересно. Според Фабрицио, цел број 1 е Камавинга, пред Саул и Невес. А овие двајца го имаат повеќе тоа што ни треба.

Како се со годините тројцава? Можда нашиве гледаат играч кој би бил подолгорочно решение.

Интересно. Според Фабрицио, цел број 1 е Камавинга, пред Саул и Невес. А овие двајца го имаат повеќе тоа што ни треба.

Доколку на Оле би му се оставиле отворени раце да бира кого сака, идеалната средина која би ја одбрал е Рајс + Камавинга и Бруно пред нив, но реалноста е сосема друга.

Муабетот ми е, дека Камавинга и Рајс му се исто ниво на желби, ко Сачно што му беше.

И да, се спрема за живот без Погба.

Доколку на Оле би му се оставиле отворени раце да бира кого сака, идеалната средина која би ја одбрал е Рајс + Камавинга и Бруно пред нив, но реалноста е сосема друга.

Муабетот ми е, дека Камавинга и Рајс му се исто ниво на желби, ко Сачно што му беше.

И да, се спрема за живот без Погба.
Јасно тоа. Но моменталната ситуација е таква што го имаме Погба, постојат шанси да продолжи договор, а прекупотребен е ДМ. Не следно лето, не на зима, туку одма. Рајс нема шанса да се донеси ова лето, значи треба да се разгледаат останатите опции. Дали Камавинга ќе ни го реши проблемот каде што постои? Најверојатно не. Разбирам дека не сакаат са ја испуштат шансата да го доведат, посебно што и цената е да речам одлична.
Е сега идеално би било да се донесе Камавинга плус некој од достапните ДМ. Но тоа се граничи со научна фантастика.

Уствари можеби и би било некако изводливо доколку се зема Саул на позајмица со откуп следна сезона.

Јасно тоа. Но моменталната ситуација е таква што го имаме Погба, постојат шанси да продолжи договор, а прекупотребен е ДМ. Не следно лето, не на зима, туку одма. Рајс нема шанса да се донеси ова лето, значи треба да се разгледаат останатите опции. Дали Камавинга ќе ни го реши проблемот каде што постои? Најверојатно не. Разбирам дека не сакаат са ја испуштат шансата да го доведат, посебно што и цената е да речам одлична.
Е сега идеално би било да се донесе Камавинга плус некој од достапните ДМ. Но тоа се граничи со научна фантастика.

Тип на играч како Фред и МекТоминеј (кој е енергичен, работи и има способност да изнесе топка до следната линија) + подобар фудбалер од нив (или подобар потенцијал), не гледам како не би ни го решил проблемот со средината.

Јас пекам долго време за Линделоф на ДМ (уште пекам и одговорно тврдам дека топ работа на ДМ ќе заврши), ама ни Линделоф не е експлозивен, енергичен играч кој ќе изнесе топка ко Фред и Скот (а Оле очигледно вакви играчи сака, и му држи вода муабетот). Линделоф е повеќе Керик тип на играч, отколку коњ ко овие двајца.

Ако се гледа на потрениот играч низ калапот на гореспоменатиот профил, ни Невеш не е профил кој одговара на таков опис. Саул да, одговара на замислата. Наводно лани пробале Саул да го земат, ама Атлетико одбиле.

Тип на играч како Фред и МекТоминеј (кој е енергичен, работи и има способност да изнесе топка до следната линија) + подобар фудбалер од нив (или подобар потенцијал), не гледам како не би ни го решил проблемот со средината.
Не би го решил инстантно, а на нас ни треба брзо решение. Може да се земе Камавинга, јас сум дури и за да се земе со оглед на цената, ама како потенцијал за во иднина.

Дека на 20 години од Француската лига ќе дојде во ПЛ и ќе му помогне на Јунајтед да ги победи Сити, Челзи и Ливерпул, искрено не верувам.

Со Саул пак сме без ДМ. Носење на Саул значи Погба не се планира за на пивот. Џабе пекање за ДМ кога и со ДМ пак еден од Фред и Скот би играл штом Погба не го планират на ЦМ.

Со Саул пак сме без ДМ. Носење на Саул значи Погба не се планира за на пивот. Џабе пекање за ДМ кога и со ДМ пак еден од Фред и Скот би играл штом Погба не го планират на ЦМ.
Погба секако на е за на пивот. Перформансот таму му е полош од тие на Фред, прави исти грешки и лесно продава топки во опасна зона, а нема никаков work rate за колку-толку да покрие од тоа што ќе заебе.

Во идеално сценарио, би земале класа ДМ за да Погба и Бруно имаат слобода и да има мој да ги чува позади. Ама таков изгледа и нема на располагање. Затоа, Саул како опција ми се допаѓа многу и сметам дека ќе го крене нивото на средината, со оглед на тоа што е измислен за Фред.

Пошто да не се лажеме, Оле сезонава пак секое дерби ќе го игра со двоен пивот и со Погба на лево..

мене Саул ми делува како директна замена за Погба, односно она шо се очекуваше да биде Погба... некаков микс помеѓу 6ка и 8ка е Саул... не знам дали се сеќавате пред неколку години Саул играше утакмици со катетер бидејќи имаше проблеми со едниот бубрег.. мислам дека и му е отстранет едниот бубрег..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom