dantemkd
demon hunter
За Џеси ќе разберам за Џонс секоја година оди некаде и батето пензија фати у Јунајтед.Лингард и Џонс заминуваат, Лингард сакал да игра стандрардно, за Џонс пишува сакал во некој клуб од чемпионшип што се бори за промоција
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Џеси ќе разберам за Џонс секоја година оди некаде и батето пензија фати у Јунајтед.Лингард и Џонс заминуваат, Лингард сакал да игра стандрардно, за Џонс пишува сакал во некој клуб од чемпионшип што се бори за промоција
изгледа на цела наша фан база Невес ни е омилен... не само тука на форумов, туку и на твитер, инстаграм, фејсбук... веројатно ќе се чека до последен момент за Камавинга (ич не го сакам) или Рајс, па ако не бидне ништо, ќе го соберат Невес на крај...Рубен Невес е тоа што ни треба.
Saúl Ñíguez is now very close to leaving Atlético de Madrid this week. Negotiations have progressed in recent hours with Manchester United and Chelsea but the Red Devils are ahead in the race for the midfielder.Камавинга прво нема да ги реши проблемите во средината затоа што нас објективно ни треба квалитетен ДМ кој ќе го качи нивото во тој дел од теренот, а Камавинга е поофанзивно ориентиран и ќе се изгуби на таа позиција. Дополнително е што е млад и ќе му треба сериозно време за адаптација на нова лига.
Ако Невеш е достпен за 35м без дилеми го бирам пред Камавинга.
Не знам зошто не го разгледуваме и Саул како опција, гледам Челзи сериозно го следи и би бил достапен до крајов на преодниов рок.
Saúl Ñíguez is now very close to leaving Atlético de Madrid this week. Negotiations have progressed in recent hours with Manchester United and Chelsea but the Red Devils are ahead in the race for the midfielder.
(Source: AS)
Колку е веродостоен AS како медиум не знам...
Saul Niguez has been offered to Chelsea on loan, with a possible option to buy of around £34m-£40m. Atlético have a good relationship with Chelsea and are looking to free up some space on their wage bill. Via: @NizaarKinsellaППС: Имам некое суптилно чуство дека не уфрлаат во равенката за да се забрза Челзи.