Фан Клуб: Јувентус

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Не вервај во се шо ќе прочиташ.

Shto sakas da kazesh, popravime ako gresham,inache znam deka se udril so kolata ama ne mi e vazno, osven ako zaradi sudarot da ne igra. Ama ko shto pishe mal bil, udril nekoj ili neshto, taka da…. Ili zakluchok osven shto vrska nema ko golman ne znae i da vozi

Последно уредено:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Вестон не му се бендисал на Алегри, и не би имал нишо против да го трампа за Ндомбеле. Што не го трампа Бентанкур и Ремзи бе у пм

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.769
Поени од реакции
17.690
Shto sakas da kazesh, popravime ako gresham,inache znam deka se udril so kolata ama ne mi e vazno, osven ako zaradi sudarot da ne igra. Ama ko shto pishe mal bil, udril nekoj ili neshto, taka da…. Ili zakluchok osven shto vrska nema ko golman ne znae i da vozi
Сакам да кажам дека 90% од работите кои ги читаме тука се сосема друга ствар во реалност. И да тимот е различен и е сосема др тим од тој пред 3-4 години, исто како фа учат поново под нов тренер како што тактики итн…Паничите на сезона не почната во прво коло
Автоматски споено мислење:

Вестон не му се бендисал на Алегри, и не би имал нишо против да го трампа за Ндомбеле. Што не го трампа Бентанкур и Ремзи бе у пм
Оти можи никој не го бара :icon_lol:

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Сакам да кажам дека 90% од работите кои ги читаме тука се сосема друга ствар во реалност. И да тимот е различен и е сосема др тим од тој пред 3-4 години, исто како фа учат поново под нов тренер како што тактики итн…Паничите на сезона не почната во прво коло
Автоматски споено мислење:

Оти можи никој не го бара :icon_lol:
Brat ne panicham ne sakam faca damu vidam uste od lani primi bezvezni golovi shto realno ne smee da se primat. Ne znam od koga navivash za Juve, samo ja se sekjam olku kikser nikad ne sme imale. Zamisli Van der Sar shto e golmanishte, kiksna ednash dvapati i odma go shitnaa posle dve godini, ovoj utepaniov mame ni eba uste go chuvaat. Znam inache ti si najgolem optimist tuka i pokraj site lajnarii gi opravduvash Benta i mesecharon, ama temnici gledam ovaa godina pak. Jedino Dibala i Kieza mi se nadez, ako globilon ne go zaebi Kieza so desen bek igranje

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.769
Поени од реакции
17.690
Brat ne panicham ne sakam faca damu vidam uste od lani primi bezvezni golovi shto realno ne smee da se primat. Ne znam od koga navivash za Juve, samo ja se sekjam olku kikser nikad ne sme imale. Zamisli Van der Sar shto e golmanishte, kiksna ednash dvapati i odma go shitnaa posle dve godini, ovoj utepaniov mame ni eba uste go chuvaat.
Не зборам за Шчезни и лично за тебе. Зборам воопшто 1 нерешено и одма doom сценарио.

Шчезни има кредит кај мене уште. Мн топ форма имаше годиниве до лани Декември. Ќе видиме шо ќе биди :)

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Не зборам за Шчезни и лично за тебе. Зборам воопшто 1 нерешено и одма doom сценарио.

Шчезни има кредит кај мене уште. Мн топ форма имаше годиниве до лани Декември. Ќе видиме шо ќе биди :)
Da znam deka si optimist, ama kredit ne znam so shto ti se dokazal tolku.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Нема тука разубедување. :)
Ako zborish na moja smetka za toa, ja ne znam shto se zamarame so Agresti i drugi tamu… Ti kao tezok insajder znaesh se: deka Alegri bil primoran da gi drzi Benta ,lajnono, de shiljo protiv negova volja. Mafijata mu dosla na vrata i mu kazala idesh vo Juve po sekojq cena pak i kje igrash so najsmrdeniot sostav i kje kjutish. Kao tezok insajder samo ti go znaesh toa, ja ne znam shto se zamarame direktno od tebe da chekam novosti ti si najtochen od site.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Бате, олабај малце со Донарума, не е вистина се што ќе прочиташ по нет. Не е тој без пари, https://www.facebook.com/ItalianFootballTV/photos/3002803979931951
20М за Риола и 12М по сезона, освен Роналдо што зема 30М ниеден друг не надминува 6 (горе-долу). Во време на корона кај што стадионите се празни и сите тимој имат енормни загуби и долгови, не очекувај големи пари да се вложуваат во играчи. Дури не замини Роналдо, не очекувајте такво фрлање на пари.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.400
Шчезни никогаш не бил, а и нема да биде класа голман...да не се лажеме така е. Буфон на 43 години е подобра и постабилна опција од пољаков, само штета што си отиде.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Бате, олабај малце со Донарума, не е вистина се што ќе прочиташ по нет. Не е тој без пари, https://www.facebook.com/ItalianFootballTV/photos/3002803979931951
20М за Риола и 12М по сезона, освен Роналдо што зема 30М ниеден друг не надминува 6 (горе-долу). Во време на корона кај што стадионите се празни и сите тимој имат енормни загуби и долгови, не очекувај големи пари да се вложуваат во играчи. Дури не замини Роналдо, не очекувајте такво фрлање на пари.
Prvo i prvo parite ja i ti ne gi davame sekako, vtoro i vtoro ne znaev deka i ti si tezok insajder pa od sega i tebe kje te slusham, ne mi e prikazna Donaruma kolku shto mi e prikazna Shcesni i Benta da se rezervi

433

Член од
17 август 2021
Мислења
121
Поени од реакции
347
Mnogu e interesno shto site mislat deka ako sakale 100% ke go zemele, kako on da ne se prashuva. Psg mu nudi da bide del od najjakiot tim vo svet (mozebi i na site vreminja) plus golema plata. Sepak ne sme tolku loshi ko shto izgledavme na prvata utakmica. Siguren sum deka koga ke zaigraat Locatelli i Arthur kje bide mnogu razlicna igrata.

Kajgana Shop

На врв Bottom