Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
неписмен сум што да правам незнам кај да ставам запирка точка голема буква ако приметиш сите постови ми се во еден здив :)
Vajda i seksot ti e u eden zdiv..

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Ок, не се согласуваме.... Не може да го избркаат кога има договор. :) Има договор до 2025 година, убава платичка, 31 година. Сигурно ќе се летне во тие години во друг клуб за помала плата. :)

А и јас не сум сигурен колку бил спремен и Јуве за платата ма Донарума и провизијата за Раиола.

Но небитно, тоа е, различно гледаме на работите. :)
Plus Benta ako sakashe da go prodade kje se najdeshe kupec, ja mislam koj i da dojdi od primaverata kje e podobar od nego

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Второ полувреме среден ред беа Данило Кулушевски и Дибала.. Алооооо
Нема збор дека Алегри ќе ги опраи и ќе заличат на тим ама криминален среден ред имаме со се телено шчезни на голот.
Криминални партии изиграа Де Лихт и Мората.
Офсајдот на Роналдо не го видов добро пошто пола секунда беше кадарот од вар што го прикажаа. Нека постира некој ако може.
238206754_326334438940724_6488932994653350960_n.jpg

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
A be Ronaldo daj depiliraj rakata samo vlaknoto ti bese ofsajd

VAR
Автоматски споено мислење:

:pos:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360
Juventus have now gone 15 straight league games without keeping a cleen sheet

Their last clean sheet came March 21, 2021 vs Spezia (W, 3-0)
Кога Мондонико зборуваше колку е битно да не се примаат голови и да се победува без примен гол, сладоледџија и останати ванаби експерти се смееја, леле, хехехе.

Победа од 2-0 и 4-2 не е исто, тоа мора да го разбереме. Од таа причина бевме 4ти минатата сезона, а оваа ја почнавме одејќи наназад.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Кога Мондонико зборуваше колку е битно да не се примаат голови и да се победува без примен гол, сладоледџија и останати ванаби експерти се смееја, леле, хехехе.

Победа од 2-0 и 4-2 не е исто, тоа мора да го разбереме. Од таа причина бевме 4ти минатата сезона, а оваа ја почнавме одејќи наназад.
Brat so mesecharon na gol kje prodolzime serija 40 utakmici po red.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Затоа Алегри е успешен, јес да на многу може да изгледа дека игра дефанзивно али во Италија знае како треба да се освојува, Јуве имаше целосна контрола до глупостите на Шчезни,до тогаш Удинезе не шутнаа во рамки на гол.

Друга ствар е што Алегри фура систем според карактеристиките на играчите,и сам го кажа тоа дека напред имаме играчи кои им одговара да играат на контри и така и игравме башка што неаме средина да доминираме секоја утакмица со 70% посед на топка.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Ако планира Алегри да игра 3-5-2 со Киеза десен страничен, одма нека си оди детето. Ќе го уништи. Вчера едно време и бек играше назад во 5ка. Со кој памет против Удинезе со 3 штопери...ќе оставам уште неколку кола да ме демантира, но се си мислам ќе има многу нервози сезонава.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.360
До кога трае трансфер пазарот?

Има доволно време да го продадат/дадат на позајмица некаде. Сериозно се испосера вака прво коло, 2 бода изгубени, еден тон нервози. Не дека тимот сјаел, ама вакви 2 голови да продадеш е жива срамота. Види му ја одбраната пред да го направи пеналот, срам ме изеде.

Абе Буфон ни беше голман 20 години да ви ебам матер.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
До кога трае трансфер пазарот?

Има доволно време да го продадат/дадат на позајмица некаде. Сериозно се испосера вака прво коло, 2 бода изгубени, еден тон нервози. Не дека тимот сјаел, ама вакви 2 голови да продадеш е жива срамота. Види му ја одбраната пред да го направи пеналот, срам ме изеде.

Абе Буфон ни беше голман 20 години да ви ебам матер.
Do 31 avgust e taka da nema vreme so umrenion kje sme, kako be globilon ne se nafati Donaruma da dojdi, umreniov sam kje si pobarashe transfer a vaka do 2024 dogovor imal.

Kajgana Shop

На врв Bottom