Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
неписмен сум што да правам незнам кај да ставам запирка точка голема буква ако приметиш сите постови ми се во еден здив :)
Vajda i seksot ti e u eden zdiv..

Ок, не се согласуваме.... Не може да го избркаат кога има договор. :) Има договор до 2025 година, убава платичка, 31 година. Сигурно ќе се летне во тие години во друг клуб за помала плата. :)

А и јас не сум сигурен колку бил спремен и Јуве за платата ма Донарума и провизијата за Раиола.

Но небитно, тоа е, различно гледаме на работите. :)
Plus Benta ako sakashe da go prodade kje se najdeshe kupec, ja mislam koj i da dojdi od primaverata kje e podobar od nego

Второ полувреме среден ред беа Данило Кулушевски и Дибала.. Алооооо
Нема збор дека Алегри ќе ги опраи и ќе заличат на тим ама криминален среден ред имаме со се телено шчезни на голот.
Криминални партии изиграа Де Лихт и Мората.
Офсајдот на Роналдо не го видов добро пошто пола секунда беше кадарот од вар што го прикажаа. Нека постира некој ако може.
238206754_326334438940724_6488932994653350960_n.jpg

A be Ronaldo daj depiliraj rakata samo vlaknoto ti bese ofsajd

VAR
Автоматски споено мислење:

:pos:

Juventus have now gone 15 straight league games without keeping a cleen sheet
1f62c.png

Their last clean sheet came March 21, 2021 vs Spezia (W, 3-0)

Juventus have now gone 15 straight league games without keeping a cleen sheet
1f62c.png

Their last clean sheet came March 21, 2021 vs Spezia (W, 3-0)
Кога Мондонико зборуваше колку е битно да не се примаат голови и да се победува без примен гол, сладоледџија и останати ванаби експерти се смееја, леле, хехехе.

Победа од 2-0 и 4-2 не е исто, тоа мора да го разбереме. Од таа причина бевме 4ти минатата сезона, а оваа ја почнавме одејќи наназад.

Кога Мондонико зборуваше колку е битно да не се примаат голови и да се победува без примен гол, сладоледџија и останати ванаби експерти се смееја, леле, хехехе.

Победа од 2-0 и 4-2 не е исто, тоа мора да го разбереме. Од таа причина бевме 4ти минатата сезона, а оваа ја почнавме одејќи наназад.
Brat so mesecharon na gol kje prodolzime serija 40 utakmici po red.

Затоа Алегри е успешен, јес да на многу може да изгледа дека игра дефанзивно али во Италија знае како треба да се освојува, Јуве имаше целосна контрола до глупостите на Шчезни,до тогаш Удинезе не шутнаа во рамки на гол.

Друга ствар е што Алегри фура систем според карактеристиките на играчите,и сам го кажа тоа дека напред имаме играчи кои им одговара да играат на контри и така и игравме башка што неаме средина да доминираме секоја утакмица со 70% посед на топка.

Ако планира Алегри да игра 3-5-2 со Киеза десен страничен, одма нека си оди детето. Ќе го уништи. Вчера едно време и бек играше назад во 5ка. Со кој памет против Удинезе со 3 штопери...ќе оставам уште неколку кола да ме демантира, но се си мислам ќе има многу нервози сезонава.

До кога трае трансфер пазарот?

Има доволно време да го продадат/дадат на позајмица некаде. Сериозно се испосера вака прво коло, 2 бода изгубени, еден тон нервози. Не дека тимот сјаел, ама вакви 2 голови да продадеш е жива срамота. Види му ја одбраната пред да го направи пеналот, срам ме изеде.

Абе Буфон ни беше голман 20 години да ви ебам матер.

До кога трае трансфер пазарот?

Има доволно време да го продадат/дадат на позајмица некаде. Сериозно се испосера вака прво коло, 2 бода изгубени, еден тон нервози. Не дека тимот сјаел, ама вакви 2 голови да продадеш е жива срамота. Види му ја одбраната пред да го направи пеналот, срам ме изеде.

Абе Буфон ни беше голман 20 години да ви ебам матер.
Do 31 avgust e taka da nema vreme so umrenion kje sme, kako be globilon ne se nafati Donaruma da dojdi, umreniov sam kje si pobarashe transfer a vaka do 2024 dogovor imal.

Do 31 avgust e taka da nema vreme so umrenion kje sme, kako be globilon ne se nafati Donaruma da dojdi, umreniov sam kje si pobarashe transfer a vaka do 2024 dogovor imal.
Не вервај во се шо ќе прочиташ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom