Не се збори така за починати лица, имај малку осет.Таква некоја глупа самодоверба имаат во себе
Им ги упропастил животите на луѓево у колата.
Тој е нечиј син, дечко, внук...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се збори така за починати лица, имај малку осет.Таква некоја глупа самодоверба имаат во себе
Им ги упропастил животите на луѓево у колата.
Починато лице е тоа што го снашла терминална болест, а ова е загинат во сообраќајка што ја предизвикал....и како тоа се збори за некој што свесно проаѓа на црвено?Не се збори така за починати лица, имај малку осет.
Тој е нечиј син, дечко, внук...
xD изглеа не е цел xDа ја ти реплицирам со цел памет...
Само едно ќе ви кажам, бесчувствителни говеда сте овде на форумов позади тастатура лесно е да се куца и да се изиграва сообраќаен експерт и детектив.свесно решил да се самоубие
што очекувал ко на гта да прелета
Треба малце да се постави и прашањето како возачите на коли, автобуси и таксисти се опасни за возачите на мотори. Возам скутер и буквално скоро секој ден има ситуации кои за влакно би довеле до несреќа. Едноставно никој не те рачуна за еднаков учесник во сообраќајот.
Поентата е дека треба да сме еднакви, и тој е моторно возило и јас сум моторно возило, така?Па не си еднаков, што не е јасно?
Исто како што пешаците не се еднакви со вас на мотори или автомобилите со SUV возилата, камионите или автобусите.
По закон треба да се еднакви, на улица и во реален живот владее правилото кој е поголем. Да, сообраќајните правила се тие што се, ама земи вози Polo и барај еднаквост во сообраќај на некој со BMW X5 што тој ден решил да се курчи. Ќе те однесе, око не да му трепне, иако можеби си бил во право.
Поентата е дека треба да сме еднакви, и тој е моторно возило и јас сум моторно возило, така?
Примерот што го посочи ми се има десено пред кратко време, си стоиш прв на семафор во средна лента, се пали зелено тргам, за кратко ме проаѓа од десна страна идиот со туарег, а во десната лента паркирани таксисти, со оглед на тоа што возев околу 60-70, во последен момент пројде измеѓу...
Знам, го продавам веќенајубаво да си купиш количе, батали тоа скутери мутери

не си во право... пишав 101 пат, во Уса има многу држави каде за возење 30%+ над дозволена брзина освен парична казна оди и преноќување во Апсаана, како што ги трезнат пијаниците... пишувам за дозволено 40 миљи/ч а возиш 60миљи/ч.... а да возиш 100миљи/ч како нашиве моторџии и други ќе те бркаат со хеликоптер...xD изглеа не е цел xD
Само едно ќе ви кажам, бесчувствителни говеда сте овде на форумов позади тастатура лесно е да се куца и да се изиграва сообраќаен експерт и детектив.
Десетици илјади луѓе возат 150 по булевариве во Скопје па не умираат, вие фативте да му се ситите на ова младо момче, не ми се верува.
xD изглеа не е цел xD
Само едно ќе ви кажам, бесчувствителни говеда сте овде на форумов позади тастатура лесно е да се куца и да се изиграва сообраќаен експерт и детектив.
Десетици илјади луѓе возат 150 по булевариве во Скопје па не умираат, вие фативте да му се ситите на ова младо момче, не ми се верува.
ДОБРО, ФАЛА БРАТ ЗА СЛИКАВАглавата одделена од трупот и мозокот истурен