Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.482
- Поени од реакции
- 10.417
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито за споредбата. Можеби ги сакаат филмовите дека се добри?Прегледај го приврзокот 304110
Автоматски споено мислење:
Ja sum non stop bez maska vo kontakt so po preku 50 lugje dnevno
Вработените се дел од народот, исто и политичарите, затоа на крај се сведува дека е виновен народот.Оти сега се правиш на тошо... паметен си, знаеш на што мислев.
Иначе секој што си ја решава маката, за мене е успешен, а тоа е различно од дефиницијата за комуњар.
Ама ти во многу постови, народот го обвинуваш, а никако вработените во системот.
Ако ме жалиш, слободно дај повеќе, нема да ми се одвишок![]()
Од друго умираат пошто реисот Сулејман Реџепи уште лани во мај го прогласи Ковид 19 за мртов вирус:https://www.youtube.com/watch?v=VDQydUTL-2gАко некој работи или познава близок што работи во Систина, Жан Митрев или воена; колку од пополнетите кревети ги држат цивилизираните косовари?
Пошто гледам само Тетово, Гостивар мртви..нешто алах не ги свиѓа у последно време.
брзо ќе те исклоцаат и од оваа тема33 интересна цифра...
COVID-33 MASONIC HOAX
Follow the pattern...
![]()
CORONA VIRUS AND THE NUMBER 33 - SATANISM - REUPLOAD
![]()
Corona Virus and The Number 33 - SATANISM - reupload
Reupload Corona Virus and The Number 33www.bitchute.com
![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 304086Прегледај го приврзокот 304087Прегледај го приврзокот 304088Прегледај го приврзокот 304089Прегледај го приврзокот 304090Прегледај го приврзокот 304091
Итн...
![]()
Bitchute
Bitchute is a video service that prioritizes creators and champions users' freedoms and privacy.www.bitchute.com
Добра поента, вакцина е талисмански збор во случајов. Има луѓе кои не се антиваксери генерално а што се против употреба на овие вакцини.....се тоа оди у еден кош, кога ги етикетираат овие бањативе.![]()
BRANITE DECU, HITNO !
www.youtube.com
Тенеке,ти си еден од попаметните и пореалните на форумов,Biontech за 8 месеци летнаа 300 насто и сега 1 недела е црвено ,лоши вести.Овие се прашуваат зошто акциите почнале да паѓаат
Нека му кажи некој оти Филипче вика дека треба да се вакцинираме, а Заев дека вакцините се здрави
![]()
Why Moderna, BioNTech, and Novavax Stocks Sank Today | The Motley Fool
A couple of developments likely factored into the declines for these vaccine stocks.www.fool.com
И вооедно чим Ројтерс пишува, го спремаат народот за бад њус.
![]()
U.S. reviewing if Moderna shot tied to higher heart inflammation risk - Washington Post
U.S. health officials are reviewing reports that Moderna Inc's COVID-19 vaccine may be linked to a higher risk of a rare heart condition in younger adults than previously thought, the Washington Post reported late on Thursday, citing people familiar with the review.www.reuters.com
Шоо ти бе тебе?????Честито за споредбата. Можеби ги сакаат филмовите дека се добри?
Еве во Германија луѓе од колку години влагаат на интензивна:
Прегледај го приврзокот 304135
Аирлија работа. Почнаа и мобилни телефони и пластични лајци да се лепат на фајзер:
Прегледај го приврзокот 304136
Тенеке,ти си еден од попаметните и пореалните на форумов,Biontech за 8 месеци летнаа 300 насто и сега 1 недела е црвено ,лоши вести.
Не подлегви на такви глупости....берза е и случувањата во секојдневниот живот повеке влијаат на акциите отколку нешто друго.
Колку си бил во право од тоа што го видов вчераПоголема омраза шират анти ваксерите, и тоа оние кои веруваат во секаква пропаганда од стилот на 5г, чипување и мајнд контрол...каков речник употребуваат да ти е срам воздух да делиш со нив.
Колку си бил во право од тоа што го видов вчера![]()