Многу се возбудувате за овие бегалци кој што ќе ги примиме. Сигурно нема да бидат некој забутани Афанистанци, ќе бидат богати што имаат ресурси да ја напуштат државата. Само елитата таму може да бега, просечен затуцан Афганистанец неможе да мрдне.
Многу се возбудувате за овие бегалци кој што ќе ги примиме. Сигурно нема да бидат некој забутани Афанистанци, ќе бидат богати што имаат ресурси да ја напуштат државата. Само елитата таму може да бега, просечен затуцан Афганистанец неможе да мрдне.
Не викам ја дека за овие работи Грујо беше полош. Но, ако сакаш можеме да збориме за тоа што све он продаде.a sto predlagas ti? da se ignorira ambasadorot na USA? edno e da ides na sostanok drugo e da branis necii interesi pred svojte. kolku sakas jadi gomna za grujo ama fakt e deka on 10 god pregovarase da ne se dogovori i ne se dogovori. ovoj za eden mandat sve prodade
Па не знам, овие просечниве не сакаат да бегаат, не им смета да живеат под исламски калифат хахаХехахахаххахаххаа елита чекал да му дојде овој па![]()
![]()
![]()
sheik el afgan sega ke otvori biznis u mkd.... ako uspeal celo bogatsvo da go donese, moze ke investira od onie kutiite za cistenje konduri... ako ne ima skills, odlicno puka, siluva, krade i e ekspert po kolenje i derenje. bi go priberal na 2-3 dena ili da ti e komsija?Многу се возбудувате за овие бегалци кој што ќе ги примиме. Сигурно нема да бидат некој забутани Афанистанци, ќе бидат богати што имаат ресурси да ја напуштат државата. Само елитата таму може да бега, просечен затуцан Афганистанец неможе да мрдне.
koja afganistanska armija, kakvi bakraci lol... sve e toa taliban. tie 300 000 vojnici seriozno mislite deka gi sakale amerite tamu ili deka im bila bitna demokratija i koka kola? pa zar go zaboravivte hamid harzai prviot niven pretsedatel sto amerive go iskopaa i namestija ko zajo nas? 15 dusi se otkazaa na tie izbori a na kopukov sto im go namestija najgolemo dostignuvanje mu bese deka perel pari i gi finansiral mudzite vo vojnata so sovetite... im nasadija predavnici u parlament, sega narodot i tie 300 000 vojnici edvaj ceka da pocne da gi cisti...
Автоматски споено мислење:
ova u stab ti go kazaa? se izmocaa komunjarive na ustav i se zivo ke se dogovarale oni so bilo kogo da, da 100%
ovie garant se edinicata na pedofili od kandahar.... kandahar bacha bazi... taman da donesat novi tradicii i vrednosti vo "nasata zemja"
How winning looks like![]()
Крајот ќе да е до нова војна, каде што многу Македонци што останаа, ќе мораат да си заминат од државава, па на крај краева да им ја оставиме на орките најдобро. Ние од 2001 сме на дното, само треба некоја бомба или нешто за да не поклопи, сеа само си седиме на дното.Не бе пријателе, вмровски став овие што се удираат во гради и се радуваат демек во лајна сме, ама ние бевме против тоа, ко којзнае шо да напрајле. Јас нити сум партиски определен ниту се занимавам, само ете ми забоде во очи тоа што го вика, сите по дома да си земите по еден.
А тој кутрио нивни стопан ко попче зад сцена е договорен, а вака јавно мјаука чат пат колку да не испадни дека е фикус.
Инаку го делам вашето мислење дека го бушиме дното на мизерија, но каде е крајот?
Крајот ќе да е до нова војна, каде што многу Македонци што останаа, ќе мораат да си заминат од државава, па на крај краева да им ја оставиме на орките најдобро. Ние од 2001 сме на дното, само треба некоја бомба или нешто за да не поклопи, сеа само си седиме на дното.
Овие се униформирани ликови од цртани филмови за кои најверојатно никој ич qr не го боли дали постојат или не, така да тешко дека вакви би завршиле било каде низ Европа вклучително и МКД преку дипломатско лобирање, е сеа пак оние ликови кои шуруваа со воено-индустриските комплекси, градежни и не знам какви корпорации од САД па и светот воопшто и со тоа склучуваа зделки од милијарди долари, паралелно задолжувајќи го Авганистан кај ќе стигнат, тешко дека со средствата и врските кои ги имаат би оделе на тоа да завршат на шопинг во Рамстор во Шкупиovie garant se edinicata na pedofili od kandahar.... kandahar bacha bazi... taman da donesat novi tradicii i vrednosti vo "nasata zemja"
da ti e jasno, u mkd ke zavrsat onie koj pomognale cat pat pri nekoja akcija, predale nekoj ama se sepak visok rizik da idat na zapad.Овие се униформирани ликови од цртани филмови за кои најверојатно никој ич qr не го боли дали постојат или не, така да тешко дека вакви би завршиле било каде низ Европа вклучително и МКД преку дипломатско лобирање, е сеа пак оние ликови кои шуруваа со воено-индустриските комплекси, градежни и не знам какви корпорации од САД па и светот воопшто и со тоа склучуваа зделки од милијарди долари, паралелно задолжувајќи го Авганистан кај ќе стигнат, тешко дека со средствата и врските кои ги имаат би оделе на тоа да завршат на шопинг во Рамстор во Шкупи
Bitno ideme napret![]()
Или успеале вака или така да се дочепаат да одат на запад со надеж дека некој ќе го храни а овие ќе ги прчат по цел денda ti e jasno, u mkd ke zavrsat onie koj pomognale cat pat pri nekoja akcija, predale nekoj ama se sepak visok rizik da idat na zapad.