- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.785
- Поени од реакции
- 67.101
20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?Не го подценувајте Џеко, одличен придонес имаше во мртвана рома... очекуем барем дваесче од него сезонава.
20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?Не го подценувајте Џеко, одличен придонес имаше во мртвана рома... очекуем барем дваесче од него сезонава.
Не дека сме битни у другите такмичења.20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?
Капоцука, спортскиот директор на Каљари:Тоа многу веројатно значи ништо од Нандез, ја растурија работата.
Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.Капоцука, спортскиот директор на Каљари:
Cagliari, Capozucca: “Nandez? Trattativa sfumata con l’Inter”
Il direttore sportivo del Cagliari Stefano Capozucca ha parlato ai microfoni di Sport Mediaset nel pre-partita di Coppa Italia contro Pisa in merito alla vicenda Nahitan Nandez, non convocato per la…www.centotrentuno.com
Прегледај го приврзокот 303531
10 Сериа А20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?
Мхм секако, еве не убеди во ова. Сеа сакаш 200 примери каде играчи за инат не играле и праеле проблеми? И што ќе ми е таков играч? Ви кажав уште лани дека Марота не држи играчи со сила и дека ако се цврсто решени да си одат им дозволува али под наши услови. Деновиве после се што излезе у јавност мене ми чини дека чукарето гурало за трансфер, у фазону достигнав доволен левел во Интер и време е да се вратам во ПЛ и таму да докажам дека сум јак. Договорило гомното лични услови со Челзи, пратиле Челзи понуда и Жанг го прашал Лукаку, сакаш да си идеш? Овој рекол да, и Жанг рекол ок ама под наши услови и реално така и испадна. Да умре да цркне гол да не даде во Челзи.Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.
Македонски со мала буква бе коњштип, придавка е. Дамфрис е и не замарај.Oсновноположниците на Македонскиот јазик и култура Џонтра Конески и Стефан Миладинов ќе ја решат дилемата како се нарекува на Македонски новиот десен бек од Холандија.
For us he is an important player and to sell him we have to do so with certain guarantees and figures.Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.
Не беше Нејтан поофанзивен?Мислам се оладија Интер за Нејтан, најмногу го бараа да игра средина десно како офанзивен бек али го земаа Дамфрис. Имаме доста квалитетни везњаци за да дојде Нејтан освен ако не шитнат некој на пример Брозо...
Тогаш се дава примерот на Наиголан, дека неможеш да продадеш ниту задржиш играч против негова волја да игра клуб за кој не чувствува поврзаност.Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.
Па да ама во Каљари многу го играа на десна страна и покриваше назад, па претпоставувам ако не се договореа за бек ќе го земе него и ќе играше на десната страна...Не беше Нејтан поофанзивен?
Нешо тип на играч ко сенси/барела? Плус тоа шѕо може и десно да игра.
Mислам дека сега одлично би ни легнал заедно со Барела напред пред Броз. Јас барем го сметав како подобра (поздрава) верзија од Сенси, но ако остане овој здрав и не биде продаден тогаш тешко и Нандез да се земе.Па да ама во Каљари многу го играа на десна страна и покриваше назад, па претпоставувам ако не се договореа за бек ќе го земе него и ќе играше на десната страна...
Чекај да се разберам со Стекот и ќе ти одговорам подолу.Тогаш се дава примерот на Наиголан, дека неможеш да продадеш ниту задржиш играч против негова волја да игра клуб за кој не чувствува поврзаност.
Што ќе добие клубот што го задржал Нандез оваа сезона? Комплетно демотивиран играч на кој вредноста најверојатно ќе му се намали и пак ќе заврши во трет клуб.
Се уште ли треба да те убедувам во нешто? Два месеци напињавте со Џонтра, промашивте работи што Тимо Вернер не може да ги промаши, испадна точно онака како што ви цртав цело време, и сега уште требало да те убедувам нешто?Мхм секако, еве не убеди во ова. Сеа сакаш 200 примери каде играчи за инат не играле и праеле проблеми? И што ќе ми е таков играч? Ви кажав уште лани дека Марота не држи играчи со сила и дека ако се цврсто решени да си одат им дозволува али под наши услови. Деновиве после се што излезе у јавност мене ми чини дека чукарето гурало за трансфер, у фазону достигнав доволен левел во Интер и време е да се вратам во ПЛ и таму да докажам дека сум јак. Договорило гомното лични услови со Челзи, пратиле Челзи понуда и Жанг го прашал Лукаку, сакаш да си идеш? Овој рекол да, и Жанг рекол ок ама под наши услови и реално така и испадна. Да умре да цркне гол да не даде во Челзи.
Иначе Интер слабите според тебе. xD
Тренериште ќе испадне Инзаги, марк мај вордс.