Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?
Не дека сме битни у другите такмичења. :D

Да е здрав и да се уклопи со везњаците и Лаутаро реално и е за очекување 20 гола од Џеко во Серија А каде напаѓачи како Ибра со 60 години и просеци ко Имобиле, Запата, Муриел, Влаховиќ кружат околу таа бројка.

Јас поише од Лаутаро очекувам 20+, Џеко да премине 15 е одлично.

Маркес не кур замарај, шпицот со број 22 ти ја покори цела Европа. Ќе те тепам не се фаќај за ситници, нема да е проблем другиот напаѓач ако дојде да земе број 80.
Меси ебате 30ка зема, ме замараш тука со глупости. Ај ти се молам уживај во оваа саботна квечерина.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.640
Тоа многу веројатно значи ништо од Нандез, ја растурија работата.
Капоцука, спортскиот директор на Каљари:

Screenshot_20210815-020441_Chrome.jpg

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Капоцука, спортскиот директор на Каљари:

Прегледај го приврзокот 303531
Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
20-ка во лигата, или во сите натпреварувања?
10 Сериа А
3 Лига Шампиони
2 Лига Европа
1 Куп
4 за Босна квалификации Светско

Ете ти ги бабуш дваесче …:icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.700
Поени од реакции
115.425
Ова е добар пост за сите кои форсираат мислење од типот „ама што да прави клубот ако играчот сака да си оди“.
Мхм секако, еве не убеди во ова. Сеа сакаш 200 примери каде играчи за инат не играле и праеле проблеми? И што ќе ми е таков играч? Ви кажав уште лани дека Марота не држи играчи со сила и дека ако се цврсто решени да си одат им дозволува али под наши услови. Деновиве после се што излезе у јавност мене ми чини дека чукарето гурало за трансфер, у фазону достигнав доволен левел во Интер и време е да се вратам во ПЛ и таму да докажам дека сум јак. Договорило гомното лични услови со Челзи, пратиле Челзи понуда и Жанг го прашал Лукаку, сакаш да си идеш? Овој рекол да, и Жанг рекол ок ама под наши услови и реално така и испадна. Да умре да цркне гол да не даде во Челзи.

Иначе Интер слабите според тебе. xD
Тренериште ќе испадне Инзаги, марк мај вордс. :cool:
Автоматски споено мислење:

Oсновноположниците на Македонскиот јазик и култура Џонтра Конески и Стефан Миладинов ќе ја решат дилемата како се нарекува на Македонски новиот десен бек од Холандија.
Македонски со мала буква бе коњштип, придавка е. :kafence: Дамфрис е и не замарај.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.640
For us he is an important player and to sell him we have to do so with certain guarantees and figures.

Не стигнала добра понуда па затоа е сеуште со Каљари. Истава изјава можел да ја даде и ќорави Жанг на првата понуда од 100 милиони за Лукаку.

Нека пуштат Интер понуда колку што Каљари бара па да видиш Капоцука како ќе излегува со други изјави.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пошто нивните понуди за Раџа и Годин беа супер одлични. Мамето да им го ебам нивно ама ме курчат вакви шугави екипи што глумат тврд орев.
Сеа ќе дојде Вест Хем и ќе им го однесе по брза постапка. Умрени едни.
Декласирај ги 10-0 на утакмица и нека се чудат.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Мислам се оладија Интер за Нејтан, најмногу го бараа да игра средина десно како офанзивен бек али го земаа Дамфрис. Имаме доста квалитетни везњаци за да дојде Нејтан освен ако не шитнат некој на пример Брозо...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Мислам се оладија Интер за Нејтан, најмногу го бараа да игра средина десно како офанзивен бек али го земаа Дамфрис. Имаме доста квалитетни везњаци за да дојде Нејтан освен ако не шитнат некој на пример Брозо...
Не беше Нејтан поофанзивен?
Нешо тип на играч ко сенси/барела? Плус тоа шѕо може и десно да игра.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Тогаш се дава примерот на Наиголан, дека неможеш да продадеш ниту задржиш играч против негова волја да игра клуб за кој не чувствува поврзаност.

Што ќе добие клубот што го задржал Нандез оваа сезона? Комплетно демотивиран играч на кој вредноста најверојатно ќе му се намали и пак ќе заврши во трет клуб.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Не беше Нејтан поофанзивен?
Нешо тип на играч ко сенси/барела? Плус тоа шѕо може и десно да игра.
Па да ама во Каљари многу го играа на десна страна и покриваше назад, па претпоставувам ако не се договореа за бек ќе го земе него и ќе играше на десната страна...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Па да ама во Каљари многу го играа на десна страна и покриваше назад, па претпоставувам ако не се договореа за бек ќе го земе него и ќе играше на десната страна...
Mислам дека сега одлично би ни легнал заедно со Барела напред пред Броз. Јас барем го сметав како подобра (поздрава) верзија од Сенси, но ако остане овој здрав и не биде продаден тогаш тешко и Нандез да се земе.

Вчера не можев цел натпревар да го глеам, на интервали само гледав, како сте задоволни од Димарко и Чаханоглу?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Тогаш се дава примерот на Наиголан, дека неможеш да продадеш ниту задржиш играч против негова волја да игра клуб за кој не чувствува поврзаност.

Што ќе добие клубот што го задржал Нандез оваа сезона? Комплетно демотивиран играч на кој вредноста најверојатно ќе му се намали и пак ќе заврши во трет клуб.
Чекај да се разберам со Стекот и ќе ти одговорам подолу.

Мхм секако, еве не убеди во ова. Сеа сакаш 200 примери каде играчи за инат не играле и праеле проблеми? И што ќе ми е таков играч? Ви кажав уште лани дека Марота не држи играчи со сила и дека ако се цврсто решени да си одат им дозволува али под наши услови. Деновиве после се што излезе у јавност мене ми чини дека чукарето гурало за трансфер, у фазону достигнав доволен левел во Интер и време е да се вратам во ПЛ и таму да докажам дека сум јак. Договорило гомното лични услови со Челзи, пратиле Челзи понуда и Жанг го прашал Лукаку, сакаш да си идеш? Овој рекол да, и Жанг рекол ок ама под наши услови и реално така и испадна. Да умре да цркне гол да не даде во Челзи.

Иначе Интер слабите според тебе. xD
Тренериште ќе испадне Инзаги, марк мај вордс.
Се уште ли треба да те убедувам во нешто? Два месеци напињавте со Џонтра, промашивте работи што Тимо Вернер не може да ги промаши, испадна точно онака како што ви цртав цело време, и сега уште требало да те убедувам нешто?

Многу инфантилно расзмислување ви е дека не сакал, па ќе бил демотивиран, не знам што... да, има играчи кои можат да исфорсираат клубот да ги пушти ама треба да се или блиску до последна година од договор, да постои ризик дека ќе си оди за ич пари, или онака како Раџа, да ја имаат завршено кариерата и кур им е двор им е.

Играч што си го купил пред година или две може да земе да се беси на дрво па не го пуштам ако не сакам. Има да игра и да пее. На крај краева секако не играат од љубов, играат за себе и само за себе, и затоа секогаш ќе излезат и ќе дадат 100% за да направат трансфер догодина ако не оваа. Нити Нандез ќе им флопне на Каљари ако го задржат, затоа што не бил мотивиран, нити Лукаку ќе беше помалку животно ако останеше, и пак ќе направеше трансфер догодина, можеби и со подобри бројки зад себе.

Само оправдување на неспособни раководства кои навивачите треба да ги проголтаат, дека играчот сакал, па морало...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И Лаутаро пекаше по Барселона, не го пуштија, па искина сезоната што следеше.

Замара Стекот, не дека бил незадоволен Лукаку, далеку од тоа. Сакал да иде у Челзи и тоа е тоа, задоволни двете страни и крај на прикаската. Ако Челзи нудеше макс 90 милиони евра да не мислиш дека ќе го пуштеше Интер и покрај неговата желба и тоа што се договорил со нив.

Божем штрајкувал и не идел на тренинзи, така сакате да го претставите тоа. Ко Кутињо умрениот коа идеше у Барса или Суарез.

Kajgana Shop

На врв Bottom