Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дајте некој добар линк за телефон?

Последно уредено:
По мене, извадено е најдоброто што може за дадениот противник. Матич, Погба и Дони на пивот би било самоубиство против ваков противник поготово со оглед дека не се спремни како што треба. Џејмс, Фред и МекТоминеј се битните алки по мене.

Марсијал си добива по муцка, иако со сигурност наредниов период ќе биде поактивен и ќе игра почесто (дур не се врати Кавани) - што можеби ќе му биде и последна шанса за клубов. Паметно се игра и со Санчо, од причина што ќе донесе нов бран на енергија у второ (се надевам дека нема да има потреба).

На која основа бе земо? Оти играат Погба, Фред и Џејмс? Тоа те тој состав што лани беше светлосни години зад Сити, едино ако на Криптон биле на летување :D

Мене ме плаши само што Биелска може да ги има 100% физички подготвено за првово коло и да не надтрчаат добро.

Само што го најавија Варан ебати ретардите.

На која основа бе земо? Оти играат Погба, Фред и Џејмс? Тоа те тој состав што лани беше светлосни години зад Сити, едино ако на Криптон биле на летување :D

Да, баш ради нив, иначе ќе не дупнат Лидс.

Да, баш ради нив, иначе ќе не дупнат Лидс.
Аа штом е така Ок! Немој молимте у селска лига не фаќаат така сомови како Џејмс што се фаќа у офсајд, за Фред специјалистот за стартови пред шеснаесет и Погба јакиот играч :mad:
Фала богу издржа Бруно до крај во дуелот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom