Дечки баш тоа, гледајќи на што личи Скопје од изминатите градоначалници, затоа и пишав дека е за мене лично симнување од коњ на магаре, од раководител на Стопанска комора да бидеш раководител на град каде има банди хохштаплери и мафијаши.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Градоначалник од ВМРО или СДСМ е гаранција за продолжување на децениската политика на уништување на градот.Ме интересира кој ќе биде наративот на урбаните граџани кога ќе излезат здружени со Љутви од Чаир да гласаат за неспособна пијаница наместо за деловно реализирана жена со страшно CV и каде нема(засега) ниедна гласина за поврзаност со криминал.

Ме интересира кој ќе биде наративот на урбаните граџани кога ќе излезат здружени со Љутви од Чаир да гласаат за неспособна пијаница наместо за деловно реализирана жена со страшно CV и каде нема(засега) ниедна гласина за поврзаност со криминал.
Ехх, кој би рекол дека ќе дојде време слободните урбани граџани кои размислуваа со своја глава, да гласаат за едната половина на бившиот режим кој го срушија со пенкало. За уши извадени од дома, фатени за рачиња и на гласање за Мерко, Дехари, Теута...Остај тоа. А што ќе треба за Мерко во Струга да гласаат. Тоа ми е прејако.

Ехх, кој би рекол дека ќе дојде време слободните урбани граџани кои размислуваа со своја глава, да гласаат за едната половина на бившиот режим кој го срушија со пенкало. За уши извадени од дома, фатени за рачиња и на гласање за Мерко, Дехари, Теута...
What a time to be alive.![]()
А бе шарени , подобро никој да не се оди на гласање на избори и ниту да примате попишувачите за попис само така ќе им отежниме нивните подмолни планови за лични и туѓи интереси
Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
Затоа што има шарени будали како пички и одат да гласат, патем рефендумот беше неуспешен значи големо НЕ според венецијанска комисија ама сдс хунта подмукло го прекршува волјата на народот од референдумот што не го почитува како што Велика Британија го почитуваше референдумот за Брегзит па тогаш зошто да одам да гласам ? За што да гласам за Северна или ? Значи прибери се паметот и држи се како до референдумот инаку ако гласате ќе им олесните планови на олигарси и предавниците . Преиспитај се сериозно ви кажувамКо за референдумот. Пола бојкотираа и на крај пак го сменија името овие северѓаниве.