Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и тука ќе пишам. Кур ќе ми јаде Филипче. А за влез у продавници и кафичи.. И за тоа куров ме заболе. Не се вакцинирам.

Само ладен ќе ме вакцинират, е така. Не сум антиваксер имам испримано еден тон вакцини како копиљ во средно школо, и познавам еден тон луѓе шо примија вакцина за ковид па еве ги ништо не им е. Али само заради таа ултра агресивна пропаганда нема да се вакцинирам.

Иначе продавници за храна, болници и сите други потребни за живот институции никој никаде нема да ги забрани. Може да не дупат само со кафичи теретани базени и слични фенси пиздарии, али кур ме заболе се може и без нив.

заев, филипче Макрон тоа се треба у печка со керозин да се стави. Цела фамилија да даде Господ да им се сотре.

Тоа е конфликтот меѓу општо добро и лично добро. Туку сиот товар се префрла токму накај ресторани, итн. Не гледам дека ќе му успее на Филипче меркава.
Со меркава направи најголем помак во вакцинација од како почна со кампањата... Уште да воведе вакцинаија за влез во џамија и топ сме...

Само ладен ќе ме вакцинират, е така. Не сум антиваксер имам испримано еден тон вакцини како копиљ во средно школо, и познавам еден тон луѓе шо примија вакцина за ковид па еве ги ништо не им е. Али само заради таа ултра агресивна пропаганда нема да се вакцинирам.

Иначе продавници за храна, болници и сите други потребни за живот институции никој никаде нема да ги забрани. Може да не дупат само со кафичи теретани базени и слични фенси пиздарии, али кур ме заболе се може и без нив.

заев, филипче Макрон тоа се треба у печка со керозин да се стави. Цела фамилија да даде Господ да им се сотре.

Не ми го бришете мислењето, пак ќе му реплицирам на Дел Бој со истите зборови. Не се вакцинирам, прво ... зашто нема да фатам корона, зашо се пазам. Второ.... така. Зашо на никој не веруем и ништо не ми е веродостојно. Трето... Ако вакцината лечи луѓе, ќе беше изгор скапа и не ќе беше достапна за обични смртници. Е така. Никој нема право да ми кажуе што да убризгуем у мое тело, барем наркоманине што се шприцаат у вена знаат што ставаат.

Може да дојдат со армија цела, Путин да дојде, Филипче да дојде, џабе е све. Не се вакцинирам. А за продавници и кафичи шо нема да можам да одам - стапов ме заболе. Ти ебам државата пропадната и министрите скапани.

Фала што не информиравте немаше да заспиеме од секирации што нема да се вакцинирате.

Убризгувај бе ти, шо сакаш у твое тело. Ја нема да го сторам тоа. Ќе ставам вакцини.. Од кај беа вакцините?? какви има?Британски? Да да, баш од тие масони ќе примам вакцина.. ДОООООООООБАР СИ.

Има некоја логика ова што го кажува Др Пановски.
Сега овие што убрзаа да се вакцинираат само поради меркиве ќе чекаат додека добијат имунитет.

Еве и јас ќе си признаам иако вакциниран прва и втора доза пред почеток на летната сезона на овие гужви, свадби, одмори сепак не сум проверил дали и колку имам антитела :)

Со меркава направи најголем помак во вакцинација од како почна со кампањата... Уште да воведе вакцинаија за влез во џамија и топ сме...

Да, ама сеуште не е доволно ми изгледа. Туку едно е вакцинација а друго строги мерки за 80% од популацијата плус друг да ти ја врши работата и да влага во конфликт со луѓето. Дали да не пушта или да ризикува казни. а и знаеме каде ќе има контроли и каде не. Не е ова стратегија некоја со мерки туку ад хок ваѓање една или две мерки па што ќе биде нека биде.
Автоматски споено мислење:

Убризгувај бе ти, шо сакаш у твое тело. Ја нема да го сторам тоа. Ќе ставам вакцини.. Од кај беа вакцините?? какви има?Британски? Да да, баш од тие масони ќе примам вакцина.. ДОООООООООБАР СИ.

@ZOTE ти си?

Има некој информација каде има достапно вакцинирање со Кинеските ? Кај мене во градов во здравствениот дом гледам само со фајзер и астра (постари) боцкаат

Меркава нема да ја спроведат.

И јас мислам така, веќе кај нас има газди на ресторани каде без проблем си закажуваат свадби и после 15ти со фул гости така да јасно е се..

И како да се вакцинирам сеа со вакцина на која пишува Made in China? Ај кажи ми. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

И за кој кур вакцина? Демек полесна клиничка слика, а мускулите и коските како да ми се двојат и распаѓаат, како ебени Марк Рентон во апстиненција од Траинспотинг се осеќам.

И за кој кур вакцина? Демек полесна клиничка слика, а мускулите и коските како да ми се двојат и распаѓаат, како ебени Марк Рентон во апстиненција од Траинспотинг се осеќам.
Ќе ти помине. Ден-два во прашање. Со тежок Ковид многу повеќе ќе ти се двоит и распаѓат.

Ќе ти помине. Ден-два во прашање. Со тежок Ковид многу повеќе ќе ти се двоит и распаѓат.
Веќе и тоа е под знак прашалник.Фајзер се обрукаа поприлично со вакциниве

Веќе и тоа е под знак прашалник.Фајзер се обрукаа поприлично со вакциниве
Не би рекол. Сепак се работи за мутации и не првичниот вирус за која беше наменета. И сепак делува само не колку предходно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom