Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 9.843
Чедо ти како да се сомневаш во апсолутната вистина?Ramnasi da ti bilo isto so kreacionisti. Toa objasnuva mnogu raboti.
Aj da ne gresam dusa, da pocekam da mi odgovori. Jas iskreno ne vidov nekoja razlika pomegju ednite i drugite ama ako potvrdi togas temata treba da se prefrli vo podforumot religija. Toa e nesto kako zatvoren eko sistem i retko koj izleguva od tamu.
Ne ne nikako. Nema zbor tuka. Malce mi e nejasno okolu sevisniot, cij e toj, drugoto manje vise se podrazbira.Чедо ти како да се сомневаш во апсолутната вистина?
Чедо ти како да се сомневаш во апсолутната вистина?
Чеда, а да си отвориме и ние нешо слично ко рамнашиве па да дискутираме кој е севишниот уствари, пошо све пациенти овде, уше 2-3 не мењаат многу.Ne ne nikako. Nema zbor tuka. Malce mi e nejasno okolu sevisniot, cij e toj, drugoto manje vise se podrazbira.
Ke mu predlozam na @Acid da ja prefrli temata vo religii, tamu neka razglabaat okolu toa i koga ke postignat zaedno prifatlivo resenie cij e sevisniot ke ostanat samo formalnosti. Kolku e dlaboka plocata, sto ako proteci, kolku e visok plafonot. Od sto e napraven i zosto. Takvi nebitni raboti.
Цртан филм... Колку сакаш ги има на нет.Ако веруваш во ова жал ми е за тебе што си испран. Погледај го неколку пати и запрашај се дали е стварно тоа што го гледаш. И во право бев најверојатно се во ZERO G PLANE...
Ама докажува дека ти го испрале мозочето и дека никој не отишол на месечината. Дури има филм за тоа ШТО СЕ СЛУЧИ НА ПАТОТ КОН МЕСЕЧИНАТА така нешто...Пишав еднаш дека заминување од Земјата, закривена или рамна, е сосема друга тема од „рамна Земја“.
Дали можат или не можат да поминат низ екстремна радијација, не докажува каква форма е планетава.
Цртан филм... Колку сакаш ги има на нет.Ако веруваш во ова жал ми е за тебе што си испран. Погледај го неколку пати и запрашај се дали е стварно тоа што го гледаш. И во право бев најверојатно се во ZERO G PLANE...
Автоматски споено мислење:
Ама докажува дека ти го испрале мозочето и дека никој не отишол на месечината. Дури има филм за тоа ШТО СЕ СЛУЧИ НА ПАТОТ КОН МЕСЕЧИНАТА така нешто...
Овде : https://youtu.be/VrFFbyuQqt4Пишав еднаш дека заминување од Земјата, закривена или рамна, е сосема друга тема од „рамна Земја“.
Дали можат или не можат да поминат низ екстремна радијација, не докажува каква форма е планетава.
Сите знаат за ова само ти кутрата не знаеше... https://youtu.be/BrO7eHKNTUUЦртан филм... Колку сакаш ги има на нет.Ако веруваш во ова жал ми е за тебе што си испран. Погледај го неколку пати и запрашај се дали е стварно тоа што го гледаш. И во право бев најверојатно се во ZERO G PLANE...
Ама докажува дека ти го испрале мозочето и дека никој не отишол на месечината. Дури има филм за тоа ШТО СЕ СЛУЧИ НА ПАТОТ КОН МЕСЕЧИНАТА така нешто...
Овде : https://youtu.be/VrFFbyuQqt4
Го погледнав неколку пати, се запрашав и мислам дека е вистинито. Ајде помогни ми, кажи ми што е тоа што не го забележувам а е толку очигледно.Погледај го неколку пати и запрашај се дали е стварно тоа што го гледаш.
Обрати внимание на пламенот на ракетата и кој го снима тоа...
Сите се рамни. Како сончогледи се вртат накај кулатаКако бре сите небески тела округли насекаде а само земјата плоча? Или и месечината е рамна?