Па нели БИГ БЕНГ големата експлозија кога настанала. Нели пошто секоја експлозија разорува и уништува оваа од пред мнооогу милијарди години замисли ја создала земјата. Може Грујо прв ја завртел не сум сигурен одамна беше тоа. И така од мајмуни настанале луѓето. Додуша денешниве мајмуни никако да еволуираат ама па баш нарочно пред многу милиони години се случило тоа.Отприлика кога било тоа? Што ја натерало да се врти и да се зодаде? Кој ја создал?
информирај не малку де не само нафрлаш информации, почни од почеток
Автоматски споено мислење:
А, ме интересира твое мислење за сиентологијата
Лани имаше двајца што тргнаа со компас да го бараат крајот на светотДа не ја читам цела тема од 300 страници... Кое е објаснувањето на рамноземјашиве, зошто не успеал никој од нив да стигне до крајот на Земјата? Или ако успеале, што има таму?
мапаИсто и ако има некој мапа нека постира.
Зависи како го замислуваш и дали воопшто постои крајот на земјата. Забранети се истражувања околу јужниот пол. На Антарктик исто така забрането е од масоните секаков вид на истражувања.Да не ја читам цела тема од 300 страници... Кое е објаснувањето на рамноземјашиве, зошто не успеал никој од нив да стигне до крајот на Земјата? Или ако успеале, што има таму?
Јас на пример сакам да разберам што ми кажуваш и да почнам да верувам на вистината, ама ско ми збориш за грујо нема сериозно да те сфатам.Па нели БИГ БЕНГ големата експлозија кога настанала. Нели пошто секоја експлозија разорува и уништува оваа од пред мнооогу милијарди години замисли ја создала земјата. Може Грујо прв ја завртел не сум сигурен одамна беше тоа. И така од мајмуни настанале луѓето. Додуша денешниве мајмуни никако да еволуираат ама па баш нарочно пред многу милиони години се случило тоа.
Да, претпоставував дека тука илуминатите и масоните се имаат умешано, они ја контролираат Земјата.Зависи како го замислуваш и дали воопшто постои крајот на земјата. Забранети се истражувања околу јужниот пол. На Антарктик исто така забрането е од масоните секаков вид на истражувања.
По некоја логика не би требало да има крај на сите 4 страни?Зависи како го замислуваш и дали воопшто постои крајот на земјата. Забранети се истражувања околу јужниот пол. На Антарктик исто така забрането е од масоните секаков вид на истражувања.
Зошто не ја кажеш твојата верзија за настанокот на земјата штом знаеш да побиваш... Ајде просветли не...Јас на пример сакам да разберам што ми кажуваш и да почнам да верувам на вистината, ама ско ми збориш за грујо нема сериозно да те сфатам.
најпзбилно ме и тересора да направам муабет со тебе сакам да слушнам се!
ако те читам и те прашувам не одговараш, ако пробам да тепобијам се лутиш.
Затоа што ТИ ја отвори темата, јас немам мислење и сакам да го оформам пткако ќе ги чујам сите фактиЗошто не ја кажеш твојата верзија за настанокот на земјата штом знаеш да побиваш... Ајде просветли не...
Има многу докази дека земјата е рамна не само од ракети, дронови или авиони. Јас поставив едно прашање на кое не добив одговор. Дали градителите на мостови или железнички пруги ја земаат во обзир математичката пресметка за закривеност на земјата... Која кривина во реалноста нигде ја нема...Да, претпоставував дека тука илуминатите и масоните се имаат умешано, они ја контролираат Земјата.
А од толку многу следбеници, ваљда имало обид до сега да испратите балон / ракета со live-stream во вселената и да видите до каде е крајот и дали е рамна или заоблена, така? Како завршило тоа? Големите корпорации ве стопираат или саботираат, нели?
Ти се слушаш што зборуваш?Зависи како го замислуваш и дали воопшто постои крајот на земјата. Забранети се истражувања околу јужниот пол. На Антарктик исто така забрането е од масоните секаков вид на истражувања.
Нема потреба да ја земаат во предвид закривеноста.Има многу докази дека земјата е рамна не само од ракети, дронови или авиони. Јас поставив едно прашање на кое не добив одговор. Дали градителите на мостови или железнички пруги ја земаат во обзир математичката пресметка за закривеност на земјата... Која кривина во реалноста нигде ја нема...
Дај да видам видеоИма многу докази дека земјата е рамна не само од ракети, дронови или авиони. Јас поставив едно прашање на кое не добив одговор. Дали градителите на мостови или железнички пруги ја земаат во обзир математичката пресметка за закривеност на земјата... Која кривина во реалноста нигде ја нема...
Ајде одговори ми дали некаде во природата си видел закривена воЗатоа што ТИ ја отвори темата, јас немам мислење и сакам да го оформам пткако ќе ги чујам сите факти
Кои се тие експедиции и што истражуваат?Ти се слушаш што зборуваш?
Било забрането истражување, додека има експедиции од многу земји на антарктикот.
Неможеш да користиш мапа од пред 1000 години. Тогаш луѓето не ги знаеле сите континенти и мислеле дека островите се многу големи.Ајде одговори ми дали некаде во природата си видел закривена во
Кои се тие експедиции и што истражуваат?
Автоматски споено мислење:
RAVNA ZEMLJA - Mapa stara preko1,000 godina pokazuje još kopna iza Antarktičkog ledenog zida
Hiljadu godina stara mapa, objavljena 1907. godine u vesniku Hawaiian gazette iz Honolulua. Ova mapa pokazuje još kopna iza Antarktičkog zida/Južnog pola. Za...youtu.be