Кај ја осети ти брзината на земјата? Со што е измерена брзината на земјата? Зошто пишуваш во множина кога многумина не размислуваат како тебе...Едно прашање има незнам што не разбираш. Најверојатно е до рамното ограничување и полесно е да се постираат слики отколку да се даде одговор.
И тоа околу брзината на земјата стварно чудна работа. Толку е брза а ние не мрдаме.
Сакаш да ти нацртам или ке се правиш уште глуп. Знам дека на ограничени деца кога неможат да разберат им цртаат. Ваљда така ти објаснуваат на тебе со слики па ти ги споделуваш овде после со нас.Пред неколку години работев на брод и бев дел од слично патување како тоа што го постирав. Појдовме од точка А од Европа и се вративме на истата точка после 120+ дена. Филипинецот кој ми беше цимер имаше закачено компас на ѕидот во насоката во која пловиме. Можеш да ми објасниш како е можно 90% од времето да покажува само 3 правци? Ниту еднаш не покажа кон насоката од која појдовме.( Освен на порт влез/излез)
Јас колку што знам компасот работи на рамна површина... Што сакаш да поентираш со твојата приказна? Веќе те прашав ама изгледа слабо памтиш и брзо забораваш...Сакаш да ти нацртам или ке се правиш уште глуп. Знам дека на ограничени деца кога неможат да разберат им цртаат. Ваљда така ти објаснуваат на тебе со слики па ти ги споделуваш овде после со нас.
Кога ќе прочиташ што напишале Walter B Russell, Viktor Schauberger, ќе ти биде јасно каква е. До тогаш, функцијата кловн ти е загарантирана.@Bafra рамна е или тркалезна?
Сериозно, ај на прашањево одговори ама не со прашањеЗа тебе од кога постои светот?
Ја осмици правам додека мочам се рачуна ли тоа?
Затоа што мочката е потешка од воздухот и паѓа во шољата. Исто така кога врне дожд не паѓаат облаци...А меурите во водата што одат нагоре?
Мислам дека од кога почнала да се врти најпрецизно кажано...Сериозно, ај на прашањево одговори ама не со прашање
Од кога постои земјата? Од пред 2021 год?
Отприлика кога било тоа? Што ја натерало да се врти и да се зодаде? Кој ја создал?Мислам дека од кога почнала да се врти најпрецизно кажано...
Едниот уметник другиот псевдонаучник. Што вика википедија за псевдонауката?Кога ќе прочиташ што напишале Walter B Russell, Viktor Schauberger, ќе ти биде јасно каква е. До тогаш, функцијата кловн ти е загарантирана.