Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
За разлика од тебе, слеп верник на системот, јас сум газда на својот живот, јас сам ќе си одлучам што е добро за мене, јас ќе одлучам дали на Филипче да му верувам или на светски научници доктори, кои имале пристап до ресурси и можност да увидат како функционира човечкиот организам.

Јас за нус појавите од вакцините не лаам, може мјаукам за НУЛА ефикасноста од нив.

Трета доза кога ќе примиш и која ќе ја избереш ?

Toa e tvoj imaginaren svet, kade sto se zamisluvas gazda na svojot zivot koj sam za sebe odlucuva koj go ima svojot zivot vo svoj race. Makedonskiot Neo koj izlegol od Matrix a nas drugite, slepite, kade sto ni pustaat ubavi sliki i ne drzat kako robovi. Tazno.

Toa e tvoj imaginaren svet, kade sto se zamisluvas gazda na svojot zivot koj sam za sebe odlucuva koj go ima svojot zivot vo svoj race. Makedonskiot Neo koj izlegol od Matrix a nam drugite, slepite, kade sto ni pustaat ubavi sliki i ne drzat kako robovi. Tazno.
Ти не си роб ти си соработник, има ралика.

Kazi. Zaveduvam nevini lugje i jadam deca.
Пропагираш дека е добро да се вакцинираат сите. Не дека е многу страшно, денеска е тоа нормално а тоа е доволно да те извади од кал.

Те прашав нешто Рон, оти не ми одговори или се плашиш од одговорот дека навистина ќе треба повторно две дози вакцини да примиш!?

зошто би се плашел? Ако ме викнат за трета доза ќе одам

Овие шо не сакаат да се вакцинираат се истите тие во зграда што живеат на приземје и не сакаат да платат за чистачка

Овие шо не сакаат да се вакцинираат се истите тие во зграда што живеат на приземје и не сакаат да платат за чистачка
Тие од приземје знаат и за лифт да не плаќаат.

Како се распишувани овие провакцинашиве, мало невнимание и ќе ти се причини како да разбираат нешто, како тие да ги праеле вакциниве.
Па оваа чини а онаа не чини, па аплицирање на втори дози, па делувањето во временски рамки измеѓу дози, па очекувани бранови, па старосни граници, па исправање на криви со проценти и разне пичке материне, па...па, па, па, па боже сачувај хаха damn' nigga.

зошто би се плашел? Ако ме викнат за трета доза ќе одам
Дури ти се чудам зошто се обидуваш? Остави ги, ќе ги прашам на следниот бран... лошо им се пишува.

И уште нешто: Пчелите не губат време објаснувајќи се со мувите зашто медот е подобар од гомната.

Toa e tvoj imaginaren svet, kade sto se zamisluvas gazda na svojot zivot koj sam za sebe odlucuva koj go ima svojot zivot vo svoj race. Makedonskiot Neo koj izlegol od Matrix a nas drugite, slepite, kade sto ni pustaat ubavi sliki i ne drzat kako robovi. Tazno.

Неверојатно, како само ги пресликувате работите што вие ги правите врз другите.

Јас ли се мешам во туѓите животи или ти и другите целофанчиња.
Јас ли игнорирам научни студии за смртност и преносливост или ти и другите целофанчиња. Јас ли барам забрани или ти и другите целофанчиња.

Истите како тебе и Рон кога растел нацизмот го правеле сега вие што го правите, за после да се правдаат ама ние само наредби следевме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom