Олимпијада, Токио 2020

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Џудистката изгубила во првата минута од борбата. Тоа е сè што треба да знаете за спортот во Македонија.

Џудистката изгубила во првата минута од борбата. Тоа е сè што треба да знаете за спортот во Македонија.
Добро, според рангот оваа е 11та, нашата е над 200 на листата.

Добро, според рангот оваа е 11та, нашата е над 200 на листата.
А зошто не е и "нашата" во топ 20?

Убаво рече Шабан Трстена вчера, далеку подобри услови се има од тогаш, а еден спортист не се извади.

Или во превод не се работи и тренира доволно. И кога се одлучуваат за спорт треба животот да го посветат на спортот, така се успева.
Со дискотеки, кладилници, женски и дечковци мавање ниеден не станал шампион.

Сериозно, баскет 3 на 3 на еден кош е олимписки спорт?

Уште "шуто дупе" нема на ОИ.
Абе на секоја олимпијада има неколку "спортови". Само на таа олимпијада. Не е дека заувек тие остануваат олимписки спортови.

Почнува фудбал Шпанија во живо, тие емитуваат снимка од Бразил кој заврши пред малку и резултатот им е на сите познат.

Кој им ја прави програмата бе?

Dali toa od tolkava programa na OI prenesuvaat fudbal sto zavrsil 0-0?

Сериозно, баскет 3 на 3 на еден кош е олимписки спорт?

Уште "шуто дупе" нема на ОИ.
so e problemot so basket 3 na 3?
sport so rastecka popularnost, globalno rasprostranet, ima golem broj natprevaruvanja vo svetski ramki,
relativno eftin.

Dali toa od tolkava programa na OI prenesuvaat fudbal sto zavrsil 0-0?
сигурно не знаеле од почеток дека нула нула ќе заврши : ))
ама и ја не би идел со фудбал на програмска шема на олимписки игри, дури може полуфинале или финале. ма да Бразил има солиден состав па може за тоа се одлучиле..
а во моментот па има нема нешто интересно за пренос, освен ракометот Шведска - Шпанија жени, ама и од тоа на народ му е преку глава :icon_mrgr:

сигурно не знаеле од почеток дека нула нула ќе заврши : ))
ама и ја не би идел со фудбал на програмска шема на олимписки игри, дури може полуфинале или финале. ма да Бразил има солиден состав па може за тоа се одлучиле..
а во моментот па има нема нешто интересно за пренос, освен ракометот Шведска - Шпанија жени, ама и од тоа на народ му е преку глава :icon_mrgr:
Neka pustat snimka od nesto sto ne go gledame preku godinata, ete pogore nabrojale. Eksik od fudbali, rakometi, kosharki :)

so e problemot so basket 3 na 3?
sport so rastecka popularnost, globalno rasprostranet, ima golem broj natprevaruvanja vo svetski ramki,
relativno eftin.
Најдобриот играч на свет во 3 на 3 играше за Кожув, тоа ти кажува на кое ниво е квалитетот.

Отприлика како да има 3 на 3 сервис со нога и најдобар играч на свет да биде Величе Шумуликовски.

Почнува фудбал Шпанија во живо, тие емитуваат снимка од Бразил кој заврши пред малку и резултатот им е на сите познат.

Кој им ја прави програмата бе?

Изгледа пошо почнува САД-Франција од 14ч. кошарка , па паметниве одлучиле овие сат ипол со глуп фудбал да го потполнат. Боље да ја пуштеа рекапитулацијата на настаните кај шо Драган Николовски се утепува од зборење или 3х3 баскет снимки , отколку ова срање..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom