Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.538
Поени од реакции
24.359
Како независни. Јас го гледам Апасиев како опција за промена на нешто подобро во мојата татковина, како надеж за подобро утре за да можам да живеам таму каде што сум роден. Еден посериозен кикс од типот на грујо и талат министер или хашките случаии и тука заврушува се. Еве ако се помирувате вие од дпмне оставете и бојкотирајте а ние независните ќе гласаме за Левица. И не, не може никој да каже што се смени, ја не знам утре дали ќе се разбудам а не да знам Апасиев дали ќе смени нешто, лик кој не сум го видел(ок го гледав скоро секој ден коа одев втора смена у средно) и со кој не сум разменил два збора. Ги кажуваме работите што сакаат да се сменат затоа што тој и Левица ги кажуваат тие работи, никој досега не зборувал за тие теми, како што кажав до нас е да давеме поддршка и да гласаме, да се бориме до последна шанса за татковината а и на крај за самите себе а не за Апасиев или Левица. Знам дека ти ова тешко можеш да го сфатиш а и многу други затоа што сте далеку од овие ставови и размислувања но сами пишувате во темава, исто као сеа ја да одам да серам у не знам, темата за европски фудбал оти не го гледам или нешто слично.
Dobro be Iljo, treba da ti nacrtam za da konecno sfatis deka ne sum vmrovec?
I koj rece deka ke bojkotiram? Od kade takva ideja ti se ima piknato vo glavata. Sum spomnal nekade, sum naglasil? Naprotiv mnogu jasno imam kazano za koj ke glasam i zosto. I za razlika od vas ne se vadam na muabetite deka sum imal samo dobri nameri za da ne me grizi sovesta potoa ili za da ne ispadnam trkalo kako povekjeto razocarani sareni kurtoni tuka koi magicno se pretvorija vo levicari od koga gi iskoristija. Nemam dobri nameri i tocno znam za sto glasam.
Автоматски споено мислење:

Добро не е исто, што тупаџија си бил:icon_lol: Ја не сум активист, а и подршката ми се сведува на 2-3 поста на кајгана и еден глас. Ако продолжи со палестините може и тоа да го изгуби. Во кој свет владе е тоа партиски лик :)
За тие што лепат плакати кај нив горе доле исто, со разлика што, за да ги видиш како нуркаат надоле треба да се дигнат горе.
Abe site se partiski aktivisti samo levicarite se nezavisni. Taka nekako ispagja ova vaseto :toe:.

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.254
Поени од реакции
9.911
Левица народно кажано е мачкање очи.
Релно ако правиме муабет имавме една опција во минатото, ама народот не беше доволно паметен да согледа.
1.jpg

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Левица народно кажано е мачкање очи.
Релно ако правиме муабет имавме една опција во минатото, ама народот не беше доволно паметен да согледа.
Прегледај го приврзокот 302194
А на y оската е просперитетот на државава?
Дното го допревме на 27.04.2017?

Да не прашувам сега 2021 кај сме, а?
...

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Da ne ti krsam film ama zamina vozot. Sega ne e prasanje dali tuku koga.
Ako se prasuvam jas, daj da ne se macime za djabe, vekje poebavme 30 i kusurot godini. Znaci DUI i da ne se zaebavame povekje.
И што потоа Владе? Јас го делам истото мислење дека замина возот, вечерта 15 јули 2020 и таа надеж што ја имав отиде. Но сепак заради комуњарите и овде што глумат неутрални и при секое предавство на СДС веднаш ја вртат темата за ДПМНЕ некако инатот не ми дава и автоматски ми иде контра комуњарите да гласам.
Освен ако е Изет Меџити кандидат за градоначалник на Скопје. И да, за ова сум сериозен.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.254
Поени од реакции
9.911
И што потоа Владе? Јас го делам истото мислење дека замина возот, вечерта 15 јули 2020 и таа надеж што ја имав отиде. Но сепак заради комуњарите и овде што глумат неутрални и при секое предавство на СДС веднаш ја вртат темата за ДПМНЕ некако инатот не ми дава и автоматски ми иде контра комуњарите да гласам.
Освен ако е Изет Меџити кандидат за градоначалник на Скопје. И да, за ова сум сериозен.
Откритие на векот, на Бернајс кое го применувале фашистите во секоја можна прилика. Напрај срање и обвини ги противниците за истото.
Само што треба памет да се откријат сите кои стојат позади таа пропаганда, што од новинари што од ликови како овие овде на темава што киснат 24/7. Кои на прв поглед ќе речеш работат за Левица а уствари се десна рака на 33.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Откритие на векот, на Бернајс кое го применувале фашистите во секоја можна прилика. Напрај срање и обвини ги противниците за истото.
Само што треба памет да се откријат сите кои стојат позади таа пропаганда, што од новинари што од ликови како овие овде на темава што киснат 24/7. Кои на прв поглед ќе речеш работат за Левица а уствари се десна рака на 33.
Само ДПМНЕ се 24/7 на браникот на татковината? Наградно питање, дур пастирот ви го градеше тоа античкиот град у центар, знаеш ли колку џамии се изградија во селата покрај обиколница? Кога влегуваш во Скопје не си сигурен дали во Европа се наоѓаш или во Саудиска Арабија.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.541
Поени од реакции
85.082
Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Види кривица си има ДПМНЕ, некако мислат дека со тоа преќутувањето ќе дојдат на власт ама некако не им иде. Најваројатно планот им е да му скурчи на народ , додека овие ќутат и да не си ги нарушуваат идните коалиции со ДУИ/ААА. Но некако понекогаш ко да има некој патерни во пишувањето на секое предавство од СДС.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.254
Поени од реакции
9.911
Само ДПМНЕ се 24/7 на браникот на татковината? Наградно питање, дур пастирот ви го градеше тоа античкиот град у центар, знаеш ли колку џамии се изградија во селата покрај обиколница? Кога влегуваш во Скопје не си сигурен дали во Европа се наоѓаш или во Саудиска Арабија.
Ти македонец ли си?
Автоматски споено мислење:

Види кривица си има ДПМНЕ, некако мислат дека со тоа преќутувањето ќе дојдат на власт ама некако не им иде. Најваројатно планот им е да му скурчи на народ , додека овие ќутат и да не си ги нарушуваат идните коалиции со ДУИ/ААА. Но некако понекогаш ко да има некој патерни во пишувањето на секое предавство од СДС.
ВМРО беше пред растурање, истите овие шарени куртони што го обвинуваат сега за инертност беа да се укине. Уште јадат говна за ексклузивноста на ВМРО како име на организација.
Јбг немаме друго, тоа е се што го имаме.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.860
Поени од реакции
38.031
Полу ретардирано ботче :facepalm: бидејќи не е ни способно за да биди целосно, изолирано од општеството, без едукација и школо, сака да стани административче...
...како ќе дувне ветерот!

M

Macedon1um

Гостин
Дали ќе смени нешто? Тешко
Дали ќе го исполни ветеното? Не
Дали ќе го гласам? Да
Од инат за гарнитурата 30г на власт
И подобро да не исполнат се од она што ветуваат како партија Левица, посебно во делот економијата и надворешната политика би било делумно погрешно. Ама ако успеат барем на внатрешен план да сменат нешто од типот функционална администрација, правда, намалување на корупција, урбанизам, екологија е супер

Kajgana Shop

На врв Bottom