- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.726
- Поени од реакции
- 19.256
Замисли да дојдат до делчево, нема да мора ни да се делиме.Daj Boze da dojdat i nakaj Veles i Bitolsko, so povekje toa poubavo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли да дојдат до делчево, нема да мора ни да се делиме.Daj Boze da dojdat i nakaj Veles i Bitolsko, so povekje toa poubavo.
...човек без корење,Така е бјонс, тоа фушерајот наречен скопје 2014 е баш "антички град". Атракција од невидени размери. Една лепота за гледање и фотографирање.![]()
![]()
![]()
...сега не се градат џамии? присвојување на чисто етнички селски населби кон македонски градови да се направи хаос и да се донесе на главни позиции со територијална поделба на МКД етнички албанци што до денес како градоначалници ги уништија сите градови и општини што економски, што еколошки, што урбанистички, а еден од кривците екс министер за правда и одбрана токму од СдСсМ кадри Владо Поповски во 2003 год,
колку си имал тогаш, 13 години, па да знаеш,
...зашто не би антички град, што му фали иди низ ЕУ какви објекти, споменици има, си бил си видел?... ти сакаш да останеш само со Бит пазар како атракција за туристи?
...само тоа го памтиш, а сигурно не се фотографираш пред тие објекти, да редам тука човекот (пастирот твој) што направил додека бил во позиција? ама глуп тој, што требаше да направи толку работи ...вака како сегашнава позиција...ќе ќе ќе ЌЕ направиме и школарина за тренирање на магаре барем да имаме преставник за во Гинис,
Све у еден трошок нека биде, поевтино ќе пројдеме.Замисли да дојдат до делчево, нема да мора ни да се делиме.
...се гради со план, а не на две куќи муслимани една џамија тоа немало ниту во турско пред 500 години тогаш имало нормален повик за молитва и верници кои ги посетувале и се молеле,Инаку, јако е што и Апасијата, кои за разлика од вас го познавам многу добро, како и неговите двајца преостанатеи Левиканти од минатото, постојано зборувал (во Л форма) дека Шкариќ е алфа и омега во правото (не ме силете да сечам видеа од гостувања негови во 2020 година ха ха), кога зборува против глупостите на Апасијата тој испаѓа дека платеник. Да не зборувам за џганот патриотишта на форумов, за кои државата, правото и демократијата треба да се во служба на патриотските нивни имагинации и претстави за државата со инсттрументализација на државата.
Гледајќиу ти ги речениците и псхолошките карактеристики, којзнае колку ти пилка душичето и Апасиев да може да ги шлака останатите 25.17%+сдсм-дпмне дружина, да не праиме муабет за оние од 25.17%, ама знаеш дека кај патриотите тепањето пракса е само по социјални мрежи. Вака Комитиште како тебе, тепањето е модус вивенди (побарај на гугл значење) - остај десетките добивани на правниот факуљтет Јустинијан и Пари.
Инаку да ебеше мајки, не ќе беше вака фрустирирано второлигашко Комитче кој 24 саати дреми на патриотски форум.
Автоматски споено мислење:
Девојче, патриотке, џамии на територија на Република Северна Македонија се градат повеќе од 500 години. Џамии ќе се градат се додека ги има нашите сограѓани муслимани.
BAHAHAHAHAHAHA...човек без корење,
продолжи да се смееш и онака таму кај ќе бидеш во ЕУ ќе летнеш при посилен ветер, затоа што ги немаш тие корења и пак тука ќе се вратиш али ќе биде касно!
...јас одамна одам во џамија и можам предавање да ти одржам за нив, за друго нема да коментирам кога некој со сила се прави слеп јас не можам да му дадам светлина, ама да беа сите објекти изградени ќе идевте таму во Треска и да се вакцинирате и седница да се држи таму во природни услови и театар и балет, филхармонија таму меѓу тревата, тешка багра се врти низ форумов,Пред која точно локација се сликаш од наведениве во линкот?
![]()
Skopje’s Face-lift Starts Falling Apart
Eleven years since it was unveiled with a price tag that has since exceeded €700 million, some of the monuments that formed part of the “Skopje 2014” revamp are already crumbling.balkaninsight.com
Џамиите некако во подобра состојба ми се гледаат од сево ова во Центар, може пред нив ќе се прешалташ на сликање за некое време.
Си има Скопје туристички локации како паркот во Сарај, езерото Треска и реката Треска. Некои патриоти уште не пуштиле нога натаму.
Ти викам оди со време пошто следи инвестиција од братско Косово, нит природа ќе видиш после, нит ништо, пак само џамии....јас одамна одам во џамија и можам предавање да ти одржам за нив, за друго нема да коментирам кога некој со сила се прави слеп јас не можам да му дадам светлина, ама да беа сите објекти изградени ќе идевте таму во Треска и да се вакцинирате и седница да се држи таму во природни услови и театар и балет, филхармонија таму меѓу тревата, тешка багра се врти низ форумов...па па па, да се потсмрва за сопствена држава и соспстврни граѓани дека се патриоти...е ај да бидеме предавници, оти вие така сакате...цццц ццц темата е за Левица и за лидерот Димитар Апасиев, а не за вас...ишшш!
...бате, ти во ЕУ во подрум живееш? не гледаш околина дека за сите објекти и скулптури треба некој да се грижи и да се одржува? сајаш да постирам слични фоѕки од ЕУ на ист начин оштетување, но и санирање?BAHAHAHAHAHAHA
МНТ протекува од покривот и прозорите. МНР во подрумите се полнат вода. Она фуш-фасадине веќе се распаѓаат. Стиропор и малтер наплатен ко карелиа мермер.
Ако тебе коренот ти е од Скопје 2014... уствари чекај. По муабетиве низ форумов, изгледа ти е.
...темата е Левица како политичка партија, џамија во религија, ајт таму!Ти викам оди со време пошто следи инвестиција од братско Косово, нит природа ќе видиш после, нит ништо, пак само џамии.
Се одржуваат, ти па. Канти и кофи вода коа врне во МНТ. Прозорите ги зацементираа, за да не тече. МНР и остатокот од градбите покрај вардар не ги користат подрумите. Она фасадине сами си виснаа за 5 години....бате, ти во ЕУ во подрум живееш? не гледаш околина дека за сите објекти и скулптури треба некој да се грижи и да се одржува? сајаш да постирам слични фоѕки од ЕУ на ист начин оштетување, но и санирање?
...а се тоа изгради и остај вечно така ќе остане малку потешко, посебно кога има такви индивидуи кои закон не ги чепка, а ги оштетуваат на секаков начин тоа што се гради?
... ај сеа во театар ќе носиме фудбалски навивачи качени на ложи да скокаат, па сакаш да остане така како е градено, да не се изразам лошо ама за стока следи штала, а не објекти и споменици, може и ти си во право тука треба само ниви да има, а не објекти!
Темата е Левица ...
...темата е Левица како политичка партија, џамија во религија, ајт таму!
Слушај ја разбирам. И јас да бев партизан, да ме шутнеа од комисии, ќе се лутев.Кога може Вардар да споредува со Сена, оти да не може и заради скршени столчиња да протекува покрив![]()
...види, ова е последен коментар тука до вас, ако ти си имаш комлекс на ниска вредност, тоа е твој проблем, до сега што бев во Франција само вистински французи не видов, ниту пак нешто им се уауу ни Сена ни Ајфел, ни гробот на Наполеон, најобично, што ние би биле подолу од нив не знам тоа е ваше недоквакано мислење, нешетани, нечитани, несоцијабилни, посебно ти со твоите хехехихихехе коментари!Кога може Вардар да споредува со Сена, оти да не може и заради скршени столчиња да протекува покрив![]()
Поголем проблем во театарот се подрумите што се поплавуваат.Кога може Вардар да споредува со Сена, оти да не може и заради скршени столчиња да протекува покрив![]()
Којзнае во кое гето си се загинала ти таму, чим ни Француз си видела, ни во Лувр си пошла....види, ова е последен коментар тука до вас, ако ти си имаш комлекс на ниска вредност, тоа е твој проблем, до сега што бев во Франција само вистински французи не видов, ниту пак нешто им се уауу ни Сена ни Ајфел, ни гробот на Наполеон...најобично... што ние би биле подолу од нив не знам тоа е ваше недоквакано мислење, нешетани, нечитани, несоцијабилни, посебно ти со твоите хехехихихехе коментари!
![]()
АПАСИЕВ ДОБИ НОВ ПОДАРОК ОД ЗАЕВ, пари за реновирање семејна куќа
Првото пратеничко прашање на Димитар Апасиев, пратеник на Левица, беше - барање да се реновира куќата во Велес на семејството Апасиеви.И...vecer.mk
За тоа не се жалам пошто естетски добро се вклопуваат вреќите со кои е опколена зградата.Поголем проблем во театарот се подрумите што се поплавуваат.