Трансексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата dARK_ElementaL
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинирај нон-бајнери.

Нон-бајнери е фраза која за себе ја користат нарцисоидните специјални снегулки за да се чуствуваат по сшешл од другите.

Дали сериозно го споредуваш ова со трансевите?
Нон-бајнери е фраза која за себе ја користат нарцисоидните специјални снегулки за да се чуствуваат по сшешл од другите.
Важи. Многу критичка анализа и размислување од твоја страна за терминот "нон-бајнери".

Ај вака, дали некој што има две црпки во тиквата и може да користи логика, нека ми објасни дали ова е нормално
biological female, Ahanu, who claims to be the father of the child and a biological male, Petrona, who claims to be the mother. The video captures Petrona attempting to breastfeed the baby but failing at it because he cannot lactate.

Зошто ова е прифатено? Зошто се дозволува децата да бидат во опкружување на вакви демонски болесници?
Ахану, биолошки женско, каде што го роди детево, и реши сака да биде машко. Петрона, биолошки машко, сега сака да биде женско, се обидува да го дое бебето, но биолошки тоа е невозможно.

Е поради ова транс луѓето се болесници, демонски болесници и педофили. Никад нема нивното постоено да го прифатам како нормално.
И неможе никој да си мисли дека е во спротивнион пол, тоа е ментална болест и треба да се смета како ментална болест, и ова не е социјална контрукција каде магично ќе си ставиш кур а си роден како женско со женски полови органи.

abxD46dL_700w_0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom