Eisenhorn
Lord Inquisitor
- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 4.051
- Поени од реакции
- 9.252
Нон-бајнери е фраза која за себе ја користат нарцисоидните специјални снегулки за да се чуствуваат по сшешл од другите.Дефинирај нон-бајнери.
Нон-бајнери е фраза која за себе ја користат нарцисоидните специјални снегулки за да се чуствуваат по сшешл од другите.Дефинирај нон-бајнери.
Дали сериозно го споредуваш ова со трансевите?
Важи. Многу критичка анализа и размислување од твоја страна за терминот "нон-бајнери".Нон-бајнери е фраза која за себе ја користат нарцисоидните специјални снегулки за да се чуствуваат по сшешл од другите.
Имаме посебна тема за ова.Не, трансовите се поретардирани од ова, ова ми има некако повеќе логика од тоа маж да тврди дека е жена.
Proud to be trans.Не, трансовите се поретардирани од ова, ова ми има некако повеќе логика од тоа маж да тврди дека е жена.
Става "ха-ха" реакции на тажните коментари. Мислам дека сте род.Шо праиш ти на форумов за @Sussaro да мисли дека сум јас???
Не сме, но сепак човекот учи од најдобриот.Става "ха-ха" реакции на тажните коментари. Мислам дека сте род.
Не знам, нека каже самиот.Шо праиш ти на форумов за @Sussaro да мисли дека сум јас???
Бидејќи родот бил психичка работа и полот (кој е биолошки) требало да го следи родот, а не обратно.Зошто ова е прифатено?