- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.459
- Поени од реакции
- 1.886
Можеби сум се натанкирал да посурфам и јас на бранот на кешот што се влева во КМБZasto ?
Можеби сум се натанкирал да посурфам и јас на бранот на кешот што се влева во КМБZasto ?
Tatarite ke treba poecku da platat za vlezНема објави дека купуваат големите акционери, или купуваат преку други компании и лица.
Веруваш дека тоа е причината? Шпекулациите на ВМРО дека одредени компании им се ветени на БугаритеTatarite ke treba poecku da platat za vlez
Веруваш дека тоа е причината? Шпекулациите на ВМРО дека одредени компании им се ветени на Бугарите
Квадратот веќе не кошта 300-400 евра туку окулу 500 за градба. Толку кошта во и во Скопје и во Велес и во чучер сандево. Но тоа не ја одредува цената, секако не може да биде иста во Скопје и во Велес, туку понудата и побарувачката. Платите се дуплирани од 2008 година до 2021, трошоците за изградба истотака, а цената на квадрат скоро е иста.Очекувам колку од утре реакција на Здружението за градежништво кадешто ќе се тврди дека има основа за раст на цените и дека тој ќе трае вечно Квадрат што кошта 300-400 евра да се изгради сакаат да го продаваат за 1.300-1.400
Copy paste se slucuva I so senilniot krimi M.Jordanov koj za 2 godini napravi zijan od 3+ milioni eur I od respektabilna firma rz institut ja odnese vo stecaj so gore navedeniot dolgЕте имало начин големите играчи да извлечат средства од банка без дивиденда
Правда за штедачи: Во фирмите на Галафарм завршиле 8,2 милиони евра од украдените пари од Еуростандард банката
Освен веќе утврдените долгови на четирите поврзани фирми во групацијата Галафарм од 2,55 милиони евра, во фирмите Галфарм и Галафарм 2 преку трансакции во вид на позајмици од фирми должници во Еуростандард банка, завршиле дополнителни околу 5.670.000 евра. Со тоа, вкупната загуба односно...www.mkd.mk
Da be vcera procitav RZIN vo stecaj? Kako se sluci taa rabota?Copy paste se slucuva I so senilniot krimi M.Jordanov koj za 2 godini napravi zijan od 3+ milioni eur I od respektabilna firma rz institut ja odnese vo stecaj so gore navedeniot dolg
Од 2018 јас знам за 3 неофицијални посети... ако ги имате слушано емисиите "тешки муабети" каде на неколку пати го спомнуваат и фамозниот мерцедес, за волја на вистината се погоди заедно да одиме кон централата, јас до првиот кат, они малку погоре. Да прочепкам по архивата ќе ја најдам и сликата од брабусот, може и да им ја продадам на алфа па некое евро ќе почастат...
Во нашиот случај договорив гостувања во две емисии, а веројатно ќе уследеа уште повици откако ќе се отвореше приказната, меѓутоа морам да признам дека останатите мали акционери беа во право дека гостувањата ќе му нанесеа многу повеќе штета на работењето на компанијата него што ќе придонесеа за нашата борба за акционерски права. Со тоа предвид, се насочив исклучиво на таргетирани активности, а се надевам дека и тие го сториле истото.Точно за Св.Велентин.
П.С. не им барам пари на заспиј ако можеш, само нека го викнат грими во емисија