ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
ULTIM'ORA: +++Donnarumma accetta offerta Inghilterra, accordo raggiunto, giocherà con gli inglesi per 500 euro e bonus!+++
Да пазат италијаните оти мајтап настрана, копилето е способно да се продај за некое милионче и да се пикни со се топка в гол.

ULTIM'ORA: +++Donnarumma accetta offerta Inghilterra, accordo raggiunto, giocherà con gli inglesi per 500 euro e bonus!+++
Да пазат италијаните оти мајтап настрана, копилето е способно да се продај за некое милионче и да се пикни со се топка в гол.
Не ми се верува дека може да излезе толку голем клошар

Мислам дека ќе беше добро ако од старт го стават Рашфорд, а не да дреми на клупа. Мислам дека тој добро би се снашол против Италијаниве. :toe:

WX5oX-31

jUKommVw

Фацата на Келини :pos: На чичето му фалат неколку штрафа.

Овие ако изгубат ќе го запалат Лондон.

Ставиле 10 редари на историски натпревар што се игра на Лондон. Не знам што очекувале, 200к не е ни 3-4% од Лондон.

Составите очекувани. Најголњми се шансите да заврши ова 1-0 на некоја страна, со гол околу 70та. Да се надеваме на брз гол.

Киелини насмеан фин пред медиуми али знам ја, вакви луди монументални фаци ќе серат оган вечерва, мислам дека сака да ги изџвака сите енглези и да ги голтне. :pos: Он ќе ја одбележи вечерта, ќе видиме само со негативен или позитивен исход.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom