Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш никаде да пишеш без да ти дојдат. Точка да ставам ќе се увреди некој од тие (исти ми се сите, може биполарен лик еден е) и реферати плачки, некои обиди за навреди демек, глупости, срања, срања...Е темава е пример колку беше бољи порано форумов, а не сеа биџонси, стојни, каталини...
Ne e bitno, jas te sakam..vsusnost site gi sakam na forumovКај ме запримети дека го бранам, сега знаеш дека тој е причината за разводот. Ако не ве сакам, морам да признаам добро око имате за проценка, ништо не ви бега.
Можеш тогаш со сите секс да имаш.Ne e bitno, jas te sakam..vsusnost site gi sakam na forumov![]()
Зарем сите се издржливи мажиња????Можеш тогаш со сите секс да имаш.
Тоа не знам ќе мора да пробаш. Јас имам редовен секс немам потреба да молам за издржливи по форуми, ама еве те поддржувам, ти посакувам да си го пронајдеш посакуваниот издржлив форумџија.Зарем сите се издржливи мажиња????![]()
Не молам ни јас, каде прочита дека молам, ниту побарав душо од тебе да ми пишеш дали имаш редовен или нередовен секс...само одговорив на прашањето од темата!?Тоа не знам ќе мора да пробаш. Јас имам редовен секс немам потреба да молам за издржливи по форуми, ама еве те поддржувам, ти посакувам да си го пронајдеш посакуваниот издржлив форумџија.![]()
21 век сме де нема од што да се срамиш, нормално дека ќе си бараш што ти фали.Не молам ни јас, каде прочита дека молам, ниту побарав душо од тебе да ми пишеш дали имаш редовен или нередовен секс...само одговорив на прашањето од темата!?
а и така е отворена за мајтап играње![]()
Нормално на форум да бараш што ти фали21 век сме де нема од што да се срамиш, нормално дека ќе си бараш што ти фали.
Ne veruvam toa da se kajgandziive cim se taka nervozniДур се расправате на темава и сталкате, некој праи sexovi. Олабавете.
So kondom sekogashМожеш тогаш со сите секс да имаш.
Vazi joli ve drzamДена, ќе те скинеме ние помладиве форумаши не се жали.
Само да немаш гласано за СДС и да не си крме дебело и готово.
Топла, најдолгиот секс скоро никогаш не значи и добар секс! Ќе налеташ на некој од три часа има да ти чури од едно местоСо НАЈИЗДРЖЛИВИОТ![]()