Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Ја охрабрив, брате, сама ниедна не би се нафатила.

Bidi malce pojasna? Ja ohrabri? Za što ja ohrabri? Za da se smuva? Za što ne bi se nafatila?
Автоматски споено мислење:

Inače ne, ne veruvam deka ohrabruvaš lugje ti. Tebe te ohrabruvaat, obratno e. Jas znam. Jas sum Prodigy Voodoo.

Eskimo brothers и ги пуштија бомбите :icon_lol: :icon_lol:

... темата е со кого сакате секс,, желба форумска, а не да пишувате приватни информации кој со кого легнал, кој ќе се разведе:facepalm:
зш порано нешто кога ќе спомнев инфо меѓу редови, стојна ќе ја потечевте, а сега овде оговарате вистински работи од реален живот,
Хоуп ја иритира кога и' реков дека се сили како ,,,екс модераторка,, ама не и' пречи тука Анон да каже дека се разведува, што е може причина за нејзино враќање после толку време отсутна, пишите се ЛП не туку јавно кажувате лични работи, па кога ќе спомнам во друга тема одма скокање аааааа роварење, а всушност сами си пишувате јавно,
инаку не ќе кажам со кого сакам секс од форумов, зашто добив неколку корпи, па нема смисла да ги спомнам! :pipi:

Forata e so ste pederi
Zemaat zenski od forum
Ja iam 3 bivsi i segasna na forum koi predtoa ne znaea za forumot, se nosat zenski tuka, ne se zemaat

Inace babsy ili kako bese togas, bese cool za tie togasni godini, mi zvonese od nigde i muabetevme, ja smeev mnogu ama sekako ja si imav zenska na strana, ne me soboruva mene lesno pickina magija, ko so ja vika @Agda Beata mada ironicno za agda bas i bi napravil isklucok :love:

Ne znam zaso ova goth ne staree, uvek provokativno! Ke se galeme so kristalcinja po..................

......

.......

..

Inace koa praeme niski muabeti, najvise na forum klecase eden shipo, mara, crazy poyol. Do den denes koristam negovi shegi poso e steta da ne bidat kazani od nekoj pokul vo sekoj pogled. Go pisam ova inace samo za da mu pratam screenshot, i da go pozdravam @Raziel so c.

... темата е со кого сакате секс,, желба форумска, а не да пишувате приватни информации кој со кого легнал, кој ќе се разведе:facepalm:
зш порано нешто кога ќе спомнев инфо меѓу редови, стојна ќе ја потечевте, а сега овде оговарате вистински работи од реален живот,
Хоуп ја иритира кога и' реков дека се сили како ,,,екс модераторка,, ама не и' пречи тука Анон да каже дека се разведува, што е може причина за нејзино враќање после толку време отсутна, пишите се ЛП не туку јавно кажувате лични работи, па кога ќе спомнам во друга тема одма скокање аааааа роварење, а всушност сами си пишувате јавно,
инаку не ќе кажам со кого сакам секс од форумов, зашто добив неколку корпи, па нема смисла да ги спомнам! :pipi:

Ти молчи, и земи го моето тело!

Јас ја охрабрив за него. :(
Автоматски споено мислење:

Така? Ако се работеше за машко во случајов, немаше да биде мераклија туку фраер или говнар, за кого како... Во секој случај, двојни стандарди. :neetaka:
Taka де , никој не пиша , дека таа исклецала 3-4 од форумот и ја снемало ...

Aко пишувавме пп немаше да знаеш дека разводот е причина за враќање.
А и нема разлика и онака ме имаш сталкано со друштвото па знаеш се :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom