Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Е темава е пример колку беше бољи порано форумов, а не сеа биџонси, стојни, каталини...
Не можеш никаде да пишеш без да ти дојдат. Точка да ставам ќе се увреди некој од тие (исти ми се сите, може биполарен лик еден е) и реферати плачки, некои обиди за навреди демек, глупости, срања, срања...

Кај ме запримети дека го бранам, сега знаеш дека тој е причината за разводот. Ако не ве сакам, морам да признаам добро око имате за проценка, ништо не ви бега.
Ne e bitno, jas te sakam..vsusnost site gi sakam na forumov:)
ps.
Ne razbrav sto e problemot so razvod, koj se razvel, kako i so kogo...ne vi gi znam familijarnite statusi na naikoj i ne me zanimaat.

Зарем сите се издржливи мажиња????:eek::rolleyes:
Тоа не знам ќе мора да пробаш. Јас имам редовен секс немам потреба да молам за издржливи по форуми, ама еве те поддржувам, ти посакувам да си го пронајдеш посакуваниот издржлив форумџија. :love:

Тоа не знам ќе мора да пробаш. Јас имам редовен секс немам потреба да молам за издржливи по форуми, ама еве те поддржувам, ти посакувам да си го пронајдеш посакуваниот издржлив форумџија. :love:
Не молам ни јас, каде прочита дека молам, ниту побарав душо од тебе да ми пишеш дали имаш редовен или нередовен секс...само одговорив на прашањето од темата!?
а и така е отворена за мајтап играње:)

Не молам ни јас, каде прочита дека молам, ниту побарав душо од тебе да ми пишеш дали имаш редовен или нередовен секс...само одговорив на прашањето од темата!?
а и така е отворена за мајтап играње:)
21 век сме де нема од што да се срамиш, нормално дека ќе си бараш што ти фали.

21 век сме де нема од што да се срамиш, нормално дека ќе си бараш што ти фали.
Нормално на форум да бараш што ти фали:pos::pos::pos:
Во ред е Хоуп, далеку сме јас и ти за моабетење..очигледно е дека треба уште многу пара кондури да искинеш.
поздрав душо.

Дур се расправате на темава и сталкате, некој праи sexovi. Олабавете.
Ne veruvam toa da se kajgandziive cim se taka nervozni
Ps: od uvek sum vikala decko/devojka od net se fakja :(
Автоматски споено мислење:

Можеш тогаш со сите секс да имаш.
So kondom sekogash
Автоматски споено мислење:

Nego houp i ostanatite daj be nabacete nekoj site za vas li da bidat :( kakvi ste sebicni znaci ne mi se veruva. :(

Последно уредено:
Sharing is caring вика изреката. Хоуп дај помогни на девојчето, не биди себична. :D

Боди шејминг пуштен на најсилно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom