Trent Alexander Arnold
Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
- Член од
- 30 јули 2020
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 4.147
Ne veruvam deka nekogo si ohrabrila.Ќе изгубат...
Да се смува со тебе. Гревота девојчето.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne veruvam deka nekogo si ohrabrila.Ќе изгубат...
Да се смува со тебе. Гревота девојчето.![]()
Ја охрабрив, брате, сама ниедна не би се нафатила.Ne veruvam deka nekogo si ohrabrila.
Ја охрабрив, брате, сама ниедна не би се нафатила.
Bidi malce pojasna? Ja ohrabri? Za što ja ohrabri? Za da se smuva? Za što ne bi se nafatila?
... темата е со кого сакате секс,, желба форумска, а не да пишувате приватни информации кој со кого легнал, кој ќе се разведе
зш порано нешто кога ќе спомнев инфо меѓу редови, стојна ќе ја потечевте, а сега овде оговарате вистински работи од реален живот,
Хоуп ја иритира кога и' реков дека се сили како ,,,екс модераторка,, ама не и' пречи тука Анон да каже дека се разведува, што е може причина за нејзино враќање после толку време отсутна, пишите се ЛП не туку јавно кажувате лични работи, па кога ќе спомнам во друга тема одма скокање аааааа роварење, а всушност сами си пишувате јавно,
инаку не ќе кажам со кого сакам секс од форумов, зашто добив неколку корпи, па нема смисла да ги спомнам!![]()
Taka де , никој не пиша , дека таа исклецала 3-4 од форумот и ја снемало ...Јас ја охрабрив за него.
Автоматски споено мислење:
Така? Ако се работеше за машко во случајов, немаше да биде мераклија туку фраер или говнар, за кого како... Во секој случај, двојни стандарди.![]()
Aко пишувавме пп немаше да знаеш дека разводот е причина за враќање.... темата е со кого сакате секс,, желба форумска, а не да пишувате приватни информации кој со кого легнал, кој ќе се разведе
зш порано нешто кога ќе спомнев инфо меѓу редови, стојна ќе ја потечевте, а сега овде оговарате вистински работи од реален живот,
Хоуп ја иритира кога и' реков дека се сили како ,,,екс модераторка,, ама не и' пречи тука Анон да каже дека се разведува, што е може причина за нејзино враќање после толку време отсутна, пишите се ЛП не туку јавно кажувате лични работи, па кога ќе спомнам во друга тема одма скокање аааааа роварење, а всушност сами си пишувате јавно,
инаку не ќе кажам со кого сакам секс од форумов, зашто добив неколку корпи, па нема смисла да ги спомнам!![]()