Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, океј беше со мене. Освен тоа со заканувањето не ми праела нишо лошо. Да е жива и здрава.

Абе не се зборува вака за бивша, каква и да е, не е ич мушки и џентлменски, ама си беше ѓубре, и го заслужува муабетот. И ги памтам гнасотиите што ги пишуваше против Македонците, а со нив се ебаваше. Откако прекинавме, а тоа беше бидејќи требаше да идам на роденден кај ќерка на еден другар, и купив за малата огромно мече, и пред роденден се видов со бебси бидејќи беше кај неа во населба, и кога го виде мечето ја искина хартијата и сакаше да го уништи , потоа ми се јавуваше со недели и недели, со закани да и се извинам на татко и што сум и ја извалкал честа или ќе ме тепаат албанци . И после ми го хакна фејсбук профилот, мислам господин нова жртва @Ron Burgundy и помогна во тоа. Не знаеш дали да ја газиш, или да ја жалиш, али ете знаеме дека има добра форумска кариера.
Неа планираше да ја жениш после 4 месеци врска? :ROFLMAO:

Леле кој си бил греву, хаха. Сеа ми текна, се моташе и ти со неа.
Јас ја охрабрив за него. :(
Автоматски споено мислење:

Една од појаките теми, дајте поише спојлери!!
До сеа сфатив: Имало мераклика на форумов. 3 4ца се изредиле и ја снемало.
:vozbud:
Така? Ако се работеше за машко во случајов, немаше да биде мераклија туку фраер или говнар, за кого како... Во секој случај, двојни стандарди. :neetaka:

Така? Ако се работеше за машко во случајов, немаше да биде мераклија туку фраер или говнар, за кого како... Во секој случај, двојни стандарди. :neetaka:
Što si ohrabrila ? Ne te razbiram. Piši pobrzo gleam Anglija - Danska...

Мераклии има и од 2та пола. Немав намера да ја окарактеризирам како ''курва''. Сепак не ја знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom