- Член од
- 19 март 2021
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 545
Pa dobro, nisam sekunde merio, niti hocuOd 10-15c potrošnja 400-450w , klima ti se gasila pa palila za koji minut , cop ti je negdje 5 i to su ti gubici od 2-2.5kw na vanjskim od 10-15 , sto ispada kao ni da nemaš izolacije. Ili ti je klima mozda i duze pauzirala od " neki minut "...
300w x6 na +15c , konstantan rad ? Dobra izolacija haha
Imam ja drugi posao.Mozda su i duze pauzirale, bmliga. Nisam za toliko detaljno ni imao vremena da propratim sve to, preseljenje u stan, obaveze itd. Uglavnom, ja sam zadovoljan. Ali jedno znam-velika bi greska bila da sam uzeo uredjaje koji se gase na 700w+, a preporucivani su mi ovde.
Hvala ovom forumu i svima na temi, jer su mi na vreme "otvorili oci"

Автоматски споено мислење:
Znas kako mozda si i u pravu za ponudu. Priznajem da iz matematike znam eventualno najvise da resim sistem jednacina sa dve nepoznate. Valjda je to za kod vas dovoljnoBas mi je drago sto se slazete sa lepim, nek vam je sa srecom.... hahahaha
Imam iznenadzenje za vas dvojcu, predlozicu da vas Gree zaposli kao konsultante, mislim da ovakve inzinjere nisu mogli da sanjaju..... hahahaha
. Ali da ti budes u prijemnoj komisiji za gledanje CV-a. Da uradimo nesto preko veze 
Последно уредено: