За волја на вистината Грујо донесе многу странски капитал за разлика од овие.Србија во предходнава година има 13 пати повеќе странски инвестици од нас. Ама Вучич бил диктатор а црепојве наши невидени демократи.
Јбг Грујо бил диктатор. Нема врска што придонесуваше за Македонија.
Незнам она ко Тито беше комунист кој ги убиваше сите кои ќе му се спротистават. Нема везе што 5 генерации по ред се колнат во неговата кауза и социјалистичко управување.
Ме заболе за неговиот режим и фрлање лопати. на селски чешми, за богатење на една мала група на луѓе. за миљардите во Скопје 2014. за тегли пари, офшор акаунти и за уште којзнае колку не пичкелисиматерине корупции што се дешаваа.
Ако ја влегувам во Странска инвестиција како Логистички менаџер со 50.000 плата, жена ми се вработува, мајка ми и татко ми добиваат 25% зголемување на пензии. Клепаме трето дете и добиваме пари. Ми ги прават Партизанска и Илинденска од Ристо Пенов селски улици во модерни булевари, стандардот ми скока 100%. Можам да си дозволам одмор во Италија. Све околу мене среќно, спортски сали, инвестиции, кичерај, опиплива инвестиција на сите страни.
МЕ БОЛИ КУРОТ... Грујо може деца во котел варел и манџа ги правел ги денел на вилушка и ги јадел МЕ ЗАБОЛЕ КУРОТ!!!! Мене ми беше убаво Затоа што и на Македонија и беше убаво.
Сега сме Демократска Про Европска Про УСА либерална ЛГБТ етничко рамноправна деантиквизирана Северна Македонија со од корен променета Власт во Прв Втор и Трет ешалон. Решен спор со името, НАТО членка и земја аспирант за да почне преговори со ЕУ и ич не ми е убаво. Ја мразам оваа земја и се што е македонско.. А нема уште многу останато македонско овде.
Корупција цвета во сите општествени пори, партиски вработувања, еден куп скандали, албанско лоби никогаш појако. Уништена репутација на светско ниво. Неспособна дипломатија. Поскапувања, Нула инвестициони проекти - 4 години Продавање ветар во магла дека воздухот што го дишеме сега има европски дух.
Се чуствувам ко некој да ме мачи на ломача ама има еден поп Заев кој ми вика над глава - Знаеш спасението е блиску Господ само што не те наградил со сите балгодети. Истрпи еве уште пршленот да ти го испокршат и да ти ги откорнат нозете од бутните коски и тука некаде е твоето спасение Господ е со тебе.
Знаете и Гадафи беше диктатор во Либија. Либија која гаеше непосредни врски со Франција и лудуваше со финанска моќ и просперитет за обичното население.
Одредени структури проценија дека таква Либија не е добра за Северна Африка и донесоа "демократија" преку преврат и граѓанска војна.
Нешто што требаше да се случи и овде.... Да излезеа СДСМ и ВМРО на улица и да се испоубијеа едни со други.