- Член од
- 21 јуни 2021
- Мислења
- 1.404
- Поени од реакции
- 3.842
Мене овие лебаркиве како што знаат да ме извадат од кожа кога ќе ги видам ништо друго не знае.А каква е вашата првична, нагонска, инстинктивна реакција кога ќе видите хомоеротски ситуации, двајца мажи се драпаат, две дебели бркати лезбачи се жваљат, трансвестит како оној погоре на еден пост со женска чарапа до гз и штикла а курот му стрчи низ стегнатиот минич...
И не само тие туку општо сите нон-хетеро сексуалности.
Мене ми е некако не знам како да објаснам, грозно, кринџ, како да видиш лебарки како трчаат наоколу, сега ок свесно знаеш дека нема шанса да ти скокне лебарка во очи па да те придави ама ете, неубаво е некако, ружњикаво...или пак да видиш стаорец.
Отсекогаш ми било така, никој никогаш не ме убедувал дека педерастија не чини, дека вака или онака...чисто вградено е во нас такво нешто, барем во огромното мнозинство, био-еволутивниот развој низ времето не условил да реагираме на аномалии со негативен првичен филинг а потоа и со рациото исто.
Значи оставете тв, нет, весници, пропаганди ова она, што ви доаѓа на прва?
А ова пацовиве кај мене у подрум што се и мачки бегаат од нив. Ќе помислиш мутанти се.
Инаку за прашањето.
Ако зборуваш за јавност ондак да, ми смета да се драпаат, лапаат и се тоа. Но и кај хетеро парови ми смета кога ќе го видам истото. Не е проблем некој краток бакнеж од 1-2 секунди ама овие бре се понашаат како да ќе се изедат.
Последно уредено: