ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
151
Lukahahahahahaku nezapirliviot, najmokniot, najdobriot napagjac na denesnicava mrššš .. da ne bese Doku, nemase ni gol od penal da dade.. Kamen igrac na derbi dueli, na 2 pati ja promasi topkata od pola metro, ednas so noga ednas so glava..
Оди објасни им на колегите слепци од фан клуб Интер... No comment

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
во страшен играч се трансформира Жоржињо под Тухел... заедно со Спинацола играчи број 1 кај Италија до сега...
Жоржињо од секогаш беше страшен играч и кога играше во Наполи. Челзи не знаеше кај тера не беше проблемот до Жоржињо. Треба на Сари најповеќе да му се заблагодарат за напредокот на Жоржињо :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ахилова 2 пати, лигаменти 2-3 пати и плус други повреди…. Штета
Ништо не е штета, на толку лигавења и вртења по теренот, па редно е некој и вистински да се повреди.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Италија игра хеви метал фудбал. Кој би рекол. Страшно потсеќаат на Ливерпул.
Манчини го паметиме највеќе од последната епизода на Интер каде беше дно, и Зенит после тоа, но ако му го погледнеме CV-то, далеку најквалитетен тренер меѓу репрезентативните тренери, барем судејќи според генералното тренерско искуство (клубско+репрезентативно).

Прв пат во историјата немаат некои апла апла апла јаки поединци, што го претворија во главно оружје.
Проблемот со Белгија е што уште патар од детски болести, немаат сите играчи подеднаков придонес во играта и премногу се зависни од индивидуални способности и партии.

Немаат некое фудбалско педигре, како да кажам. Мораат да аутсорснст тактичко искуство во големи утакмици преку Тиери Анри, додека во Италија има цела плејада на бивши играчи, што се сега во стручен штаб што некогаш биле дел од вакви натпреварувања или што работеле со играчи кои биле дел од такво големо натпреварување порано, ете Виали на пример, Манчини и верувам цела репрезентација. Релативно е сепак, ама и тоа е еден фрагмент во мозаикот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.367
Сличности со вистински екипи се само случајни.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
На Шпанија ќе и се посерат врз куќната слава, па во финалето против Англија Киелини да покажува тишина со прстот накај кралицата.

Манчини ќе јаде трева, Џокович ќе ја објави сликата со дигнат палец. (y)

ШАМПИОНИ БРЕ!!! :oleee:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
На Шпанија ќе и се посерат врз куќната слава, па во финалето против Англија Киелини да покажува тишина со прстот накај кралицата.

Манчини ќе јаде трева, Џокович ќе ја објави сликата со дигнат палец. (y)

ШАМПИОНИ БРЕ!!! :oleee:
Ова е боље сценарио би рекол.

D2C74FA2-762A-402E-818F-9900EF52731A.jpeg

Член од
7 април 2015
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.715
Уште еден Италијанец на ниво денес, Џанлука Лападула.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Уште еден Италијанец на ниво денес, Џанлука Лападула.
Бомбардерот на Беневенто со хибридна фаца на локален дилер на дрога и макро ....фудбалскиот Ескобар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.300
Поени од реакции
46.844
Потврди и Романо а и останатите, ахиловата ја ебал, штета, голема штета за Спинацола, играше феноменално ЕП, али и со плачењето дур го носеа надвор од терен очигледно знаел дека станува збор за сјебана повреда.
Од еден од најдобрите на европсково до повреда која ќе го оддалечи од терените скоро година дена.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Англија - Шпанија. Англија пехарот, ќе ја демолира Шпанија. Италија најдобра ама непишано правило,изрека,јампалабелабојана...многу арно не е на арно

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
доста повреди се случија на ова европско, бар остава слика дека е реално а не сценарио..............долгите сезони плус капак големо натпреварување го земаат данокот.........чист премор е ова со кинењето на тетивата во спринт без никаков дуел

поразот на белгија е најспортски и тоа што самите белгијци не успеаа да го извадат максимумот е нивна грешка,ма наидоа и на достоен противник па хејтот овде останува за малите деца........ваквите партии ја враќаат вербата во фудбалот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom