Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Јас ќе прифатам дека младината ја интересира спортска култура кога првпат нема да видам ниедно знаме на Кутлеш на некојси спортски настан. Ај одете прозборете со некој под 20 за да видите дали многу се замараат со спортски настани.
A ako na sportski nastan nosat i veat znaminja so boja na vinozito togas gi interesira ili samo se pedercinja koi slucajno zalutale na takov nastan pa na site da im se pofalat deka se homo?

Еден шипо да му одржи лекција по морал и домашно воспитање на цела влада + претседател.

„Начинот на живот е многу индивидуален и секој има право да живее како што сака. Тоа е демократија. Но, семејните вредности се над сѐ. Тие се основа за градење на здрава иднина. Како родител јас не можам да најдам аргументи да им објаснам на моите три деца каква гордост се промовира на парадата што се најавува. Ја почитувам слободата, како што ги почитувам и различните мислења за одредени теми, но за мене како јавна личност и како политички претставник на Движењето БЕСА во Владата сметам дека институцијата семејство и моралните и традиционалните вредности за она што претставува семејство се нешто свето“, напиша Хоџа на својот профил на Фејсбук.

Еден шипо да му одржи лекција по морал и домашно воспитање на цела влада + претседател.

„Начинот на живот е многу индивидуален и секој има право да живее како што сака. Тоа е демократија. Но, семејните вредности се над сѐ. Тие се основа за градење на здрава иднина. Како родител јас не можам да најдам аргументи да им објаснам на моите три деца каква гордост се промовира на парадата што се најавува. Ја почитувам слободата, како што ги почитувам и различните мислења за одредени теми, но за мене како јавна личност и како политички претставник на Движењето БЕСА во Владата сметам дека институцијата семејство и моралните и традиционалните вредности за она што претставува семејство се нешто свето“, напиша Хоџа на својот профил на Фејсбук.

Ако му се толку „свети“, ќе сакал да има повеќе семејства. Burn

Се раѓаш и твоите те фрлиле на улица. Има вакви случаи, така?
После тоа те посвојува млад педерски пар.
Може да си замислете да сте во кожава на детево на некои си 15-20 год?
Ова е ист случај како тие 150-200 души што ги преживеале и двете атомски бомби.

Супер за овие две. Се слагам дека е мизерија што не им го пријавиле нападот, зашто не може некоја будала да оди низ парк и да тепа луѓе пошто му се сака.

Она што не се слагам е дека децата на школо треба да учат за ЛГБТИ. Децата треба да учат да не бидат насилни и да прават булинг на било кого, без разлика каков ќе им се виде. Не гледам како учење на кој со кого сака да спие, која заменка за што е, или одредена сексуалност што не знам колку ќе ја разберат, ќе им помогне на насилниците да не бидат тиквари тогаш и во иднина.

Не гледам како учење на кој со кого сака да спие, која заменка за што е, или одредена сексуалност што не знам колку ќе ја разберат, ќе им помогне на насилниците да не бидат тиквари тогаш и во иднина.
Бидејќи има значителна шанса некои од децата да се ЛГБТИ. И им е потребно сексуално образование како и останатите.

И сеопфатно сексуално образование не значи дека ќе имаат цели тромесечија за како гејовите вршат анален секс. Работите што ќе се учат се главно заеднички за сите сексуалности: кондоми, согласност, итн.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Бидејќи има значителна шанса некои од децата да се ЛГБТИ. И им е потребно сексуално образование како и останатите.

И сеопфатно сексуално образование не значи дека ќе имаат цели тромесечија за како гејовите вршат анален секс. Работите што ќе се учат се главно заеднички за сите сексуалности: кондоми, согласност, итн.
да де, дека ние другите немавме сеопфатно сексуално образование не научивме што се комдоми и согласност, сигурно татко ти ги дуваше кндомите како балони дека не знаеше што се тие.

да де, дека ние другите немавме сеопфатно сексуално образование не научивме што се комдоми и согласност, сигурно татко ти ги дуваше кндомите како балони дека не знаеше што се тие.
Ама нас не не учеа дека у шупак може да си клаваш морков, банана, корнишонка даска, неонка.... Затоа си останавме заостанати немиени.

Тоа зависи дали ќе препишат од Калифорниската школа на сексуално образование:D
Им се жалеа конзервативците околу тоа КаКО дА иМ ОБјАсНАт на ДЕцАтА. И сега школиве одлучија се да им објаснат во школо, и конзервативциве пак за нешто се жалат. Типични снегулки :kuracc:

И јас мислам дека непотребно детално е напишана книгава, ама барем подобро од ништо е. 90% од она што е пишано таму веќе го знаат средношколциве од интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom