ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.428
Тука на форумов , не само Баерн , туку и Германија има многу хејтери што едвај чекаат пораз за да се ситат и да јадат тоа што не треба да се јаде.

Во ТОП3 тимови/репрезентации во светот од кога постои фудбалот

Suck it ;)
Ne znam zosto tolku nervoza za nekoja Germanija ili bilo koja druga reprezentacija bez razlika sto site imame po nekoj favorit.
Koga se raboti za mrazenje mislam ima poveke omraza kon anglija nego kon germanija na forumov.
I pak ke recam nema potreba od tolku nervoza posebno vo momenti koga Anglija pobedi poveke od zasluzeno.Da bese nekoja nezasluzena pobeda ajde kako bilo, ama denes ne bese takov slucaj.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
979
Поени од реакции
1.507
Никој не оспорува дека Англија играше подобро , си кажав јас ни за 1/8 финале не беа Германците со играта.

Абе какви поединци , твитовите се шернувани иљадници пати чим до тука стигнала сликата јасно треба да ви е.
Колку нечовек треба да си замислете за да го напраиш тоа.

Јас ги знам по природа што народ се они , у грчка општо познато е дека по островите се шлапани како магариња , ама не им доаѓа памет , гнасен арогантен народ , родени за ќотек само.

Никој , ама апсолутно никој не ги сака.Ни сами меѓу себе не се сакаат.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Украина оди во финале!

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146

ajmoooooooooooooooooooooo!!!!!!!
Автоматски споено мислење:

1625029948321.png

ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Автоматски споено мислење:

20210630_072208.jpg
Ajmooooòooooooooo

20210630_072424.jpg

Ajmoooooooo

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772
Конечно и Англичаните да ги огрее сонце. Го одраа од критики Кејн, сега пак им е како Господ.
Додека не паднат со Италија, Белгија или Шпанија, па ќе слушаме лелеци и плач од северен Лондон до Кајгана форум :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Никој не оспорува дека Англија играше подобро , си кажав јас ни за 1/8 финале не беа Германците со играта.

Абе какви поединци , твитовите се шернувани иљадници пати чим до тука стигнала сликата јасно треба да ви е.
Колку нечовек треба да си замислете за да го напраиш тоа.

Јас ги знам по природа што народ се они , у грчка општо познато е дека по островите се шлапани како магариња , ама не им доаѓа памет , гнасен арогантен народ , родени за ќотек само.

Никој , ама апсолутно никој не ги сака.Ни сами меѓу себе не се сакаат.
А па швабите што не се арогантни и гнаасни што да ти кажувам... једино можда се за нијанса по културни од енглезите, инаку исти курац и једни и други, сеекако се шљапани и едните и другите, и да ние балканците сме господа за нив.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ццц, болесници.
Не ја бранам Англија, ама вакви дебили можеш да најдеш во секоја нација. Буквално во секоја.
А дали и екстремно масовно свирење на химна може да се најде кај буквално сите други нации?
Доста е со постирање вести од сајтов што глуми Телевиса презента.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.640
Поени од реакции
22.374
Ako nesto dobro moze da izvleceme e deka Löw si zaminuva. Konecno, tolku godini posle SP ja unistuvase reprezentacijata. Germanija nema spic ali na slednoto natprevaruvanje nisto cudno Moukoko da go vidime.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Тешки маки за кој да се навива сеа, дали за Украина дали за Енглеска...

Меч оф д компетишн!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.984
Поени од реакции
23.947
Ako nesto dobro moze da izvleceme e deka Löw si zaminuva. Konecno, tolku godini posle SP ja unistuvase reprezentacijata. Germanija nema spic ali na slednoto natprevaruvanje nisto cudno Moukoko da go vidime.
Кој сака нека дојде да биде селектор, нема да го рачуна Мукоко како прва опција во нападот на следното натпреварување кое е следната година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom