Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mislim da su takvu papazjaniju sa nazivima namerno uradili, upravo zbog ovakve situacije, tj da sada mi ne mozemo komsijski da razmenimo iskustva na forumu, da uporedimo i vrline i mane neke Gree klime. Vrlo inteligentno.

Ja mislim da su takvu papazjaniju sa nazivima namerno uradili, upravo zbog ovakve situacije, tj da sada mi ne mozemo komsijski da razmenimo iskustva na forumu, da uporedimo i vrline i mane neke Gree klime. Vrlo inteligentno.
Izvini ama ako imas obraz da trolas za oznaki odgovori na postov za oznakite na Fujitsu...kasa popara oznaki....ne razumem, jer to ima u Leskovac da se kupe ovi jaki Kanadski modeli za jeftino 300eu plus pljeskavica....uzimam odma dve za 2x300:)
Problem je sto ti modeli kostaju 1600$ za 9ku i to bez pljeskavice....ti si nasol da ne za*ebavas site mutavi ?
IMG_20210629_012705.jpg
Автоматски споено мислење:

Ma ko tebe ishta pita sta ti mislis?

Последно уредено:
Pa banditu ovaa od 64.993dinari srpski se 552eura....Fairy e 30.000den ...i sto?
Idi u Srbija kupi ja....Samo Spinuvate
Не беше тоа поентата, беше дека Gree Muse во Србија е баш истиот модел што и Gree Fairy кај нас во Македонија, дека Gree Muse не е ист модел како и Tosot Muse Eco.

Budi Bog sa nama, pa skoro nijedan model Gree nema istu oznaku u zavisnosti u kojoj zemlji se prodaje ? Sada sam uporedjivao. Moze li neko da mi objasni o cemu je rec ? Jel to svaki diler narucuje sta da mu sklope ?

Mogu ja , to se zove segmentacija trzišta .. Nije ti to tvoj zaostali fujitsu pa da zadnjih 10 godina se prodaje jedan te isti model ...
R32generacija klima je već godinama prisutna ti još pričaš o llca ,lmca ,tralala..

Zato ti i nije jasno ništa oko gree modela...

Tako je Rade , to je zavjera od gree da zahebe radu mihajlovića..

Последно уредено:
Budi Bog sa nama, pa skoro nijedan model Gree nema istu oznaku u zavisnosti u kojoj zemlji se prodaje ? Sada sam uporedjivao. Moze li neko da mi objasni o cemu je rec ? Jel to svaki diler narucuje sta da mu sklope ?
Kakve gluposti covek sve cuje od tebe.

Не е точно, Gree Muse Eco колку што знам е модел кај србите и тој е ист како кај нас што е Gree Fairy, еве Gree бандата слободно нека потврди или нека корегира.

Gresen odgovor, pravo na kurs kaj Strelec.

Zatoa kaj Midea nema razlicni modeli istite modeli se sekade

Noviot Vivax AEEI+ e Midea AURORA plus

Vivax
kRAivdyy3MB31be7o0vgDxzq8IX51vw6pw3vlbu5.png

Midea

aurora9_front_off.png

new_remote_3.jpg

Evo malo za usporedbu kako se griju u različitim drzavama , način grijanja , sobna temperatura , navike , itd..

To sam i ja video, ali ok, ako tako treba da se prodaje neka prodaju :) Meni posle svega na pamet ne pada da vise ikada uzimam u obzir takve klime.

Ma ko tebe ishta pita sta ti mislis?
Tacno tako. U pravu si. Imate podosta koji nece da mucnu glavom, pa se prevare na prvu loptu :), te kupe macku u dzaku, jbg :(

To sam i ja video, ali ok, ako tako treba da se prodaje neka prodaju :) Meni posle svega na pamet ne pada da vise ikada uzimam u obzir takve klime.

Tacno tako. U pravu si. Imate podosta koji nece da mucnu glavom, pa se prevare na prvu loptu :), te kupe macku u dzaku, jbg :(
Vidim da ti je lepi drug iz skolskih dana, slikajte eklere i u zdravlje.

Да не ти е некоја прастара верзија што нема вграден блокатор?

Вчера го симнав.
Не знам зашто е така ама не ни планирам да го користам па нема ни да му се замарам.

Значи нема на темава искрен муабет, џабе прашувам :toe:
Na temava ima i iskren muabet,samo e znak prasanje kako ke gi pogodis sogovorncite.
Za se sto ti teba pomos mozis da najdes ovde ,samo treb i da proucis del od temava pa da si doneses sam odluka.
Samo popoleka i strplivo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom