- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.714
- Поени од реакции
- 7.622
Ova deka ne e isto od avion se gledaNEO ADVANCE ist Gree FAIRY
Isti kvalitet razlicno pakovanje ime i Cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova deka ne e isto od avion se gledaNEO ADVANCE ist Gree FAIRY
Isti kvalitet razlicno pakovanje ime i Cena
Izvini ama ako imas obraz da trolas za oznaki odgovori na postov za oznakite na Fujitsu...kasa popara oznaki....ne razumem, jer to ima u Leskovac da se kupe ovi jaki Kanadski modeli za jeftino 300eu plus pljeskavica....uzimam odma dve za 2x300Ja mislim da su takvu papazjaniju sa nazivima namerno uradili, upravo zbog ovakve situacije, tj da sada mi ne mozemo komsijski da razmenimo iskustva na forumu, da uporedimo i vrline i mane neke Gree klime. Vrlo inteligentno.

Ma ko tebe ishta pita sta ti mislis?Ja mislim da su takvu papazjaniju sa nazivima namerno uradili, upravo zbog ovakve situacije, tj da sada mi ne mozemo komsijski da razmenimo iskustva na forumu, da uporedimo i vrline i mane neke Gree klime. Vrlo inteligentno.
Не беше тоа поентата, беше дека Gree Muse во Србија е баш истиот модел што и Gree Fairy кај нас во Македонија, дека Gree Muse не е ист модел како и Tosot Muse Eco.Pa banditu ovaa od 64.993dinari srpski se 552eura....Fairy e 30.000den ...i sto?
Idi u Srbija kupi ja....Samo Spinuvate
Budi Bog sa nama, pa skoro nijedan model Gree nema istu oznaku u zavisnosti u kojoj zemlji se prodaje ? Sada sam uporedjivao. Moze li neko da mi objasni o cemu je rec ? Jel to svaki diler narucuje sta da mu sklope ?
Ja mislim da su takvu papazjaniju sa nazivima namerno uradili, upravo zbog ovakve situacije, tj da sada mi ne mozemo komsijski da razmenimo iskustva na forumu, da uporedimo i vrline i mane neke Gree klime. Vrlo inteligentno.
Kakve gluposti covek sve cuje od tebe.Budi Bog sa nama, pa skoro nijedan model Gree nema istu oznaku u zavisnosti u kojoj zemlji se prodaje ? Sada sam uporedjivao. Moze li neko da mi objasni o cemu je rec ? Jel to svaki diler narucuje sta da mu sklope ?
Gresen odgovor, pravo na kurs kaj Strelec.Не е точно, Gree Muse Eco колку што знам е модел кај србите и тој е ист како кај нас што е Gree Fairy, еве Gree бандата слободно нека потврди или нека корегира.
![]()
Gree Muse Profi Inverter WiFi klima R32 12k + set za instalaciju
PROFI INVERTER MUSE je inverter klima uređaj nove generacije profi klase proizveden od strane najvećeg svetskog proizvođača klima uređaja - kompanije Gree. Vrhunska tehnologija G10 inverter obezbeđuje pouzdan rad pri extremnim spoljnim temperaturama u rasponu od čak -22°C do +43°C. Rashladno...www.energynet.rs
To sam i ja video, ali ok, ako tako treba da se prodaje neka prodaju
Meni posle svega na pamet ne pada da vise ikada uzimam u obzir takve klime.Tacno tako. U pravu si. Imate podosta koji nece da mucnu glavom, pa se prevare na prvu loptuMa ko tebe ishta pita sta ti mislis?
, te kupe macku u dzaku, jbg 
Vidim da ti je lepi drug iz skolskih dana, slikajte eklere i u zdravlje.To sam i ja video, ali ok, ako tako treba da se prodaje neka prodajuMeni posle svega na pamet ne pada da vise ikada uzimam u obzir takve klime.
Автоматски споено мислење:
Tacno tako. U pravu si. Imate podosta koji nece da mucnu glavom, pa se prevare na prvu loptu, te kupe macku u dzaku, jbg
Автоматски споено мислење:
Не, грешка си. Моите решенија се секогаш единствени и најдобри.

Да не ти е некоја прастара верзија што нема вграден блокатор?
Na temava ima i iskren muabet,samo e znak prasanje kako ke gi pogodis sogovorncite.Значи нема на темава искрен муабет, џабе прашувам![]()