ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.738
Тоа е зошто Хасани има 31 години и нема никад да има друг пат ваква прилика, веќе е изгубена утакмицата, па да го пушти малку човекот да може да каже дека играл на Европско, зошто горе-доле, заслужил и тој таква чест, долго е во репрезентацијата. Океј потег е тоа. Мора да се мисли и на такви работи.
За Хасани збориш, тотално небитен играч низ годините поминати у репрезентација.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
За Хасани збориш, тотално небитен играч низ годините поминати у репрезентација.
Се согласувам. Ама пак, една деценија се влече во репрезентација. Стар е, нема да има друг пат ваква прилика. Му дава да истрча таму 25 мин на Европско, за да може да каже дека направил такво нешто. Не го сакам Хасани ја, ич, ама му ја разбирам логиката на Мрме, и океј е тоа. Веќе изгубен е натпреварот, седеше на клупа претходните две, од 2010 се мота по репрезентација овој, ете гест, да може да каже дека направил нешто плус во кариера, и така се е изгубено веќе. Нема некоја штета тука, не го пуштил кога се крши резултат или нешто.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Не знам зошто не му даде некоја минута и на Крсте Велкоски, нема постигнато гол уште од U17 репрезентацијата, може сега ќе му се посреќеше.

Последно уредено:
Член од
18 јуни 2021
Мислења
11
Поени од реакции
40
Мен ме ареса играта на македонските фудбалери. Ного хора овде навивахме за Македониja. Колко, толко. Мала земjа со добри фудбалери. Сега ако фанете нашата бугарска репрезентација ке не тепате като мачка у дирек. И секоja чест за Великанот Горан Пандев.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.493
Поени од реакции
13.718
Мен ме ареса играта на македонските фудбалери. Ного хора овде навивахме за Македониja. Колко, толко. Мала земjа со добри фудбалери. Сега ако фанете нашата бугарска репрезентација ке не тепате като мачка у дирек. И секоja чест за Великанот Горан Пандев.
На кој дијалект е пишано овоа?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.493
Поени од реакции
13.718
Не е бугар, затоа прашав.

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.170
Potajno se nadevam deka Grande Pandev posledniot natprevar ke go odigra so Germanija na domasen teren, so navivaci i ke bide spektakl.
Неверувам. Ама ми делува дека ќе игра уште една сезона во Џенова. Може после некој проштален меч на градски со фудбалски ѕвезди од секаде.

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Победата со Германија даде лажна слика и сите имаа очекувања делка ќе стигнеме до 1/4 финале..
Победата над Германија ја даде вистинска слика за можностите на репрезентацијата. Таа победа не беше лажна, туку заслуга на македонскиот "швајцарски часовник". Уште се студира таа утакмица.....

Ервропското првенство со се утакмици, судии ВАР итд. дава сомнежи дека местенките се основани. Мастенки за кои некои неможе ни да замислат дека се можни.

Чудно некако за православниве држави плус Турција, "нешто не беа во форма", т.е. трема и безволие ги фатило.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не ти е срам да кажеш дека Трајковски имал позитивно првенство? Јас поише утакмици изиграв у Мајорка него он.
Гние на клупа,некогаш ни таму не е.
Во сериозна репка тешко дека ќе добиеше повик за ЕП.
Би те потчинил.

Па у споредба со другите напаѓачи барем 5 стативи погоди и што би рекол Бранко Илиевски, во неколку наврати опасно БИЕШЕ кон противничкиот гол.

Би те упропастил.

Фала што ми кажа дека во сериозна репка тешко дека ќе добиел повик. Јас мислев дека Шпанија ќе бара да го натурализира сеа.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.711
Поени од реакции
5.969
Даре е директно крив за 9 од 8 гола што ги примивме првенствово,и мислам дека Стефан на него му е препизден,во изјавата мислеше точно на доташот.
Даре Велковски, фудбалскиот Филип Талески :D

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Неверувам. Ама ми делува дека ќе игра уште една сезона во Џенова. Може после некој проштален меч на градски со фудбалски ѕвезди од секаде.
И мене ми се чини дека ќе изигра уште една сезона во Џенова, мислам дека ќе можеше кваификацииве за на Светско барем да ги помине со скратена минутажа, али тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom