Near
Рандом лик од соседството
- Член од
- 26 март 2009
- Мислења
- 4.297
- Поени од реакции
- 7.023
И ја баш тоа го мислев, дајте уште еден гол да заокружиме на 50.000 евраВо Моцарт славје, немора уште милион во добротворни цели.
И ја баш тоа го мислев, дајте уште еден гол да заокружиме на 50.000 евраВо Моцарт славје, немора уште милион во добротворни цели.
После Стефан идат Николов, Велковски, Муслиу, Трајковски, Тричковски, Адеми па тек потоа можеби Барди.Сите голови на првенствово ги примивме на страната на Ристовски , се виде и од пријателските дека е комплетно ван форма и дека ке биде комплетна катастрофа . Барди не игра за репрезентација тимски , премногу солира и мисли дека е Зидан.После Стефан би рекол играч со најлош перформанс на првенствово . Во глобала потфрлија сите (трема? или ги заборавија мадињата дома) освен Трајковски и Столе кои изиграа како да играат големи натпревари секоја година . Главен виновник Мрме . Правдајте го колку сакате , нема сенс за фудбалски тренер .
Тогаш имавме цврста одбрана ма да копачи беа, ама дупка средина. Сеа поасална средина, неаме асална одбрана.Никој и никогаш нема да ме убеди дека оваа одбрана што ја имаме е подобра од онаа кога играа Седлоски, Новевски и Игор Митрески.
Стравот и тремата си го направи своето. Го пцуев Гатузо шо не го пушташе а реално не гледам фудбал и навистина во право бил што не му давал некои посериозни шанси. Мило ми е да успее и да стане наш најдобар играч затоа што вреди пред се као млад човек а после и као играч но мора да се менува нешто.Елмас најголемо разочарување ми е на првенствово. Буквално ништо не покажа.