- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.736
- Поени од реакции
- 12.159
www.thelancet.comНе знам кој искрено за коронава се информира преку социјални медиуми.
www.uptodate.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.thelancet.comНе знам кој искрено за коронава се информира преку социјални медиуми.
...сите се информираме од социјални мрежи, па дури и ТиНе знам кој искрено за коронава се информира преку социјални медиуми.
Ја гледам српски јутуб видеа. Најреални се....сите се информираме од социјални мрежи, па дури и Ти
...нашиот министер за здравство В.Филипче на социјалната мрежа - ФБ, твитер, укажува што како за корона, вакцини, протоколи, а да не набројувам и политичарите што наместо во собрание си пишуваат изјави, настани на ФВ, твитер
- види спојлер!
...сите се информираме од социјални мрежи, па дури и Ти
...нашиот министер за здравство В.Филипче на социјалната мрежа - ФБ, твитер, укажува што како за корона, вакцини, протоколи, а да не набројувам и политичарите што наместо во собрание си пишуваат изјави, настани на ФВ, твитер
- види спојлер!
...па богами кај нас Филипче и политичарите се фактори, за тебе на пример кои се релевантни фактори?Ја гледам српски јутуб видеа. Најреални се.
Ете и втора грешка. Венко ако го сметаш за фактор.
...па богами кај нас Филипче и политичарите се фактори, за тебе на пример кои се релевантни фактори?
...фактор, ама ,,приказните,, негови не се за верувањеПа има сериозни медиуми. Мој печаток е дека и Македонските доста добро известуваат ниџ пандемијава. Филипче е фактор како министер за здравство што не значи дека приказните објавени кај него се и за верување.
...па богами кај нас Филипче и политичарите се фактори, за тебе на пример кои се релевантни фактори?
...фактор, ама ,,приказните,, негови не се за верување, феномен си!
За него Караџоски е фактор. Оној истиот што објаснуваше кога газиме, вирусот кој е на земјата го дигаме и тие позади нас го вдишуваат.
Тие на кои се повикува, досега се што прогнозираа, се погрешија, битно имале "водечки импакт" (убаво звучи, но којзнае што значи и како се постигнува тоа) . Добро, освен Фаучи, за некои работи беше во право, а баш тие работи не ги земаат во предвид.
Самата функција, министер, му дава привилегија да носи одлуки што го прави фактор во државата. Тоа што има многу контрадикторни и неточни изјави повлекува недоверба кај народот. Што кажа погрешно човекот?...фактор, ама ,,приказните,, негови не се за верување, феномен си!
Tuku nadvor od Makedonija ima dosta eksperti koi mnogu dobri predvidoa koj razvoj ke imaat nastanite. Fauci vo slucajot ne e tolku biten. Drosten bese so mnogu prognozi vo pravo. Isto i Lauterbach na primer. Dvajcata bea so ponegativni predviduvanja i iako lugjeto ne sakaa da slusaat za toa, se ostvari. Od druga strana site koi vikaa deka ova e gripce, samo stari umirale, deka ke izcezne, ne bea vo pravo.
Дојде време антивакцери да ти држат предавање тука. Бафра и докторка желна за внимание што сака да измислува топла вода у секој пост.
...не што кажа, туку што пишувал уназад, ако дозволиш цитирање пред една година нема да ми биде тешко да му пронајдам други ставови сосема спротивни од ова сега за ,,приказни,, на Филипче, проблемот на македончето е што брзо заборава или се преправа дека не се сеќава, дека не е така, тоа е познат синдром да се протне и да опстане!Самата функција, министер, му дава привилегија да носи одлуки што го прави фактор во државата. Тоа што има многу контрадикторни и неточни изјави повлекува недоверба кај народот. Што кажа погрешно човекот?
Реплицирам кога мислам дека има потреба... Продолжи со „дубина“ во коментарите...туку, што не ти пречи претходниот пост на Рон, па да му пишеш и нему...што кажаа погрешно Бафра и таа што ,,измислува топла вода во секој пост,, повеќе ќе имаше дубина твојот коментар!![]()