Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Sto panika ve ima fateno... lelelele
Super ste.
Автоматски споено мислење:

Ne vrvi prodazbata izgleda.
Da vi kazam deka vo GREE odi perfektno.
А вас што паника ве има фатено па не прифаќате да премонтирате една клима?
Се плашите дека монтерот пак ќе ја утне работата?
Малку ви се 300€?
lelelele

Ke se prosetas do salon na Gree i ke ti dadat.

Вчера им пишав на Енергија дека се заостанати во 19ти век штом не сакаат да ја искористат моќта на електронски пренос на податоци кон своите корисници.

Очигледно заостанатоста не ја одминува ни Грее, штом ги терате луѓето на обична информација да трошат време и пари и да се шетаат по салони.

Среќен 19ти век.

Вчера им пишав на Енергија дека се заостанати во 19ти век штом не сакаат да ја искористат моќта на електронски пренос на податоци кон своите корисници.

Очигледно заостанатоста не ја одминува ни Грее, штом ги терате луѓето на обична информација да трошат време и пари и да се шетаат по салони.

Среќен 19ти век.
Zaostanatosta e kaj tebe, ako te mrzi da prosetas, javi se kaj niv na telefon i prasaj.
Inaku dobro bi bilo i malce da prosetas, za zdravje.

Zaostanatosta e kaj tebe, ako te mrzi da prosetas, javi se kaj niv na telefon i prasaj.
Inaku dobro bi bilo i malce da prosetas, za zdravje.

Ги шетав козите денес, чист воздух, наполнети батерии се.
Телефонот не ми е платен, едино интернет имам.

Ама ете, најголемата компанија што ја нарекуваат но1 не успева да обезбеди дигитални информации во 2021 и сеуште живее во 1983та, па трговија прави пешки или евентуално преку магариња.

Затоа сеуште се тера со к15 реклама "ајде кај нас имаме од најновите од галичките".

Фали дигитализација и современ маркетинг, верувај луѓето ќе се описменат па овие фори нема вечно да врват.

No1 my ass.

Ама ете, најголемата компанија што ја нарекуваат но1 не успева да обезбеди дигитални информации во 2021 и сеуште живее во 1983та, па трговија прави пешки или евентуално преку магариња.

Затоа сеуште се тера со к15 реклама "ајде кај нас имаме од најновите од галичките".

Фали дигитализација и современ маркетинг, верувај луѓето ќе се описменат па овие фори нема вечно да врват.

No1 my ass.
Да знаеја они за технологија и маркетинг нешто повеќе од основи на фотошоп, ќе направеа спам-бот што истиве овие работи ќе ги повторуваше автоматски!
Ама они човек плаќаат!?

No1 my ass.
Se vo svoe vreme.
Автоматски споено мислење:

Да знаеја они за технологија и маркетинг нешто повеќе од основи на фотошоп, ќе направеа спам-бот што истиве овие работи ќе ги повторуваше автоматски!
Ама они човек плаќаат!?
Ima vreme.
Od celata konkurencija kaj nas, mnogu se ponapred od site.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom