Дечки, јас сум при крај со процедурава, да не има инфо некој од понеделник како ќе иде со укази?
Имам чувство дека неделава ќе не биде.
УРАААААААААААААААААААААААААААААА.
(Едино малу ми е страв со избориве али нема ваљда сега да застанат, што викате)?
@МаријаОдМакедонија
Сигурно сега се осеќаш подобро. Знам, инстант среќа.
И ваквиот вид на постови ќе ти помогнат тебе и останатите ПОБРЗО да дојдете до информацијата што ја сакате.
Нема проблем, јас можам и вака. Наместо лектири со опомени ќе читаш „корисни“ постови со временска прогноза.
Па уште
@Gogice ти лајкнала, што 50 пати се убедуваше дали да оди или да не оди бугарија и да не ја убедував во приватни пораки и јавно овде на тема да не ја повикував да оди пошто јузери како
@Great Dragon ширеа ДЕЗИНФОРМАЦИИ како тоа не смее дупикат происход да се вади
И ДА НЕ ГО ПИШУВАВМЕ ТОА (да се оди Софија) СЕКОЈ ДЕН ТУКА... ЈАС, МАРИН, БИГО, МИСКОЛО кои истото го потенциравме, еден куп народ немаше да прочитаат дека СЕГА е време да одат.
Пар ликови како Путинот и слични, кои чекаат долго време писмо преку амбасада отидоа и си завршија работа. Откако се вратија си објаснија тука ТОКМУ она кон што повикуваме сите ние 20 страни наназад ДА СЕ ПИШУВА САМО тоа што е значајно за темата, а не како братот Очаен домакин му е страв да не се прекинат указите, не цинизмот на јузерот Блгарче или сега твојата НЕРВА зошто си чекала 4 години.
ШТО ти менува колку чекаш? Потполно и ИСТО право има да пишува тука некој и да е нервозен или НЕ некој што започнал СЕГА процедура, само работата е ШТО НЕМА РЕД.
Ќе си дојде кој сака, ќе си напише што сака (оти имал право - не дека го нема ама глупави испаѓаат прашањата), а истиот тој ГО МРЗИ да прочита пар страни наназад дали ИЛИ НЕ некој одговорил.
И сега ви смета оти во недостаток на модератор некој тука изиграва дежурен полицаец и ги опоменува СИТЕ кои се офтопик дека го прават тоа на погрешен начин и НЕ придонесуваат ниту за темата ниту за сами себе?
Супер.
Од денес пишувам временска прогноза и јас и предвидувања од тарот карти.
Укази кога?
Од другар братучед ми кажа дека од септември ќе има повторно. Сега нешто застој избори ќе имало. Вие што знаете?
p.s.
И ОДИМЕ:
Прегледај го приврзокот 298949
Прегледај го приврзокот 298950
Прегледај го приврзокот 298951
Прегледај го приврзокот 298952
Прегледај го приврзокот 298953
Прегледај го приврзокот 298954
Прегледај го приврзокот 298955
Прегледај го приврзокот 298958
Свесна си дека со твоето постирано од погоре на ваквите ОФТОПИК членови им даваш ветар во грб, така?
Свесна си дека заради ТАКВИ не може некој да прeлистува 50 страници додека дојде до инфо што му треба?
Сесна си дека тоа што им лаам нив на секое ти помага тебе или стана од сабајле нешто нервозна па ајде да видам на кој прва да се истурам?
Провери си ги приоритетите во животот.
Ако вакви луѓе сакаш во твоето опкружување и вакви „информации“ ти се корисни јас можам тука да застанам па продолжи ти и да ми ти е со среќа.
(со таа „мала“ разлика што ти ќе земеш пасош и ќе му ја дувниш од темава - ниту прва, ниту последна, а јас се расправам со години со будали како овие од погоре за ПОШТЕН народ да види некој ќар и да не биде лажен од посредници).