Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Toa e super.. toa i sakav ko info da go znam, zatoa prasav..Надвор од животна опасност. Тоа е се што се знае.
Toa e super.. toa i sakav ko info da go znam, zatoa prasav..Надвор од животна опасност. Тоа е се што се знае.
Овај Шарма, инаку го прават за еден од најдобрите спортски кардиолози, изјави дека не познава кардиолог кој би му дал на Ериксен зелено светло да се врати на фудбалските терени после ова што му се случи. Стварно потресно и жално е она што се случи, и добро е што Ериксен преживеа, иако првичните прогнози беа застрашувачки. Се надевам дека и докторите грешат и дека ќе биде способен да игра пак....DA LI ĆE ERIKSEN OPET IGRATI FUDBAL? Poznati doktor surovo iskren - On je danas UMRO na nekoliko minuta!
Danac nikada nije imao nikakvih srčanih problema tokom karijere, ali ove reči o njegovom slučaju su vrlo jasne i glasne.mondo.rs
Доколку се докаже дека сигурно добил срцев удар во Италија нема шанси да игра поради законот кој го има во Италија за овие работи. Доколку играч добие удар било на терен или надвор од него истиот не смее повеќе да игра фудбал. Јас барем така прочитав доколку има некој подобро информиран нека пише за законот.Овај Шарма, инаку го прават за еден од најдобрите спортски кардиолози, изјави дека не познава кардиолог кој би му дал на Ериксен зелено светло да се врати на фудбалските терени после ова што му се случи. Стварно потресно и жално е она што се случи, и добро е што Ериксен преживеа, иако првичните прогнози беа застрашувачки. Се надевам дека и докторите грешат и дека ќе биде способен да игра пак....
И во Англија е така.Доколку се докаже дека сигурно добил срцев удар во Италија нема шанси да игра поради законот кој го има во Италија за овие работи. Доколку играч добие удар било на терен или надвор од него истиот не смее повеќе да игра фудбал. Јас барем така прочитав доколку има некој подобро информиран нека пише за законот.
Личи малце на млад Урко кој во тоа време беше слаб, металец, носеше ланци и алки со шилци, психопат, емо фризура. Сеа е само психопат.Братот со Интер шалот да се јави
хахахахахахахахахаххаЛичи малце на млад Урко кој во тоа време беше слаб, металец, носеше ланци и алки со шилци, психопат, емо фризура. Сеа е само психопат.
затоа лудо ја ебам мајка ти.Сеа е само психопат.
па и ио ич не е кул шо кур