- Член од
- 12 јули 2011
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 429
Generic Trigger SM 50Во план сум да земам моторче до 50 кубици ама да нее веспа/скутер. Предложете некој по reliable бренд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Generic Trigger SM 50Во план сум да земам моторче до 50 кубици ама да нее веспа/скутер. Предложете некој по reliable бренд.
Dali kupivte vakov Hamachi Rocket 50cc?Zdravo, slucajno vrtev po stranata na hamachi.mk i naletav na ova:
https://hamachi.mk/store/Rocket-50-p100667433
Bi ve zamolil za mislenje, nemam nekoe dlaboko poznavanje od motori/skuteri no imam vo plan za ovoj na linkov pogore deka mi treba 50cc a da ne e klasicen skuter... Fala vi odnapred, pozdrav decki !
Ако антифризот што е во него е постар од 3 години менувај го . И пак ќе си ставиш антифриз , нормално . Погледни ги и плочките на кочниците , види во каква состојба се , ако се истрошени смени ги и нив . Погледни ги и кочионите клешти , дали цилиндрите глатко се движат и добро притискаат , дали има корозија и сл ... Ако не знаеш ова да го направиш сам , однеси го на мајстор , мада прости работи се ова . За што скутер се работи ??Здраво, имам две прашања.
Пред некое време земав скутер, и сега ме интересира дали заради доаѓањето на летото треба да се смени антифриз/средство за ладење или што и да?
Исто последниве неколку дена при кочење со предната кочница се слуша како квичење, само при кочење на мала брзина. Дали е проблем, треба да се мења нешто или може другачије да се реши?

многу добро макс. 76 км/ч.Ти пратив пп од мајсторZdr. Ve molam za pomos. Mi treba zaden bandaz za Jonway 250cc 2007 god, J13MT3.50, guma 130/60/13 I preporaka za servicer za vakvi vespi
А зашто он не си плати све и да си го регистрира па да ти го продаде ?? И како платил царина , а не платил данок ? Тоа заедно иде … Или ништо не е платено , па сака да го даде па ти да се замараш или пак многу скапо излага и после нема да може фа го продаде по цена за парите што ги вложил па те филма … Нешто нелогично ми стои работава.Здраво сакам да прашам.
Сакам да земам мотор 50сс е сега има проблеми. Тај што ми го продава моторот има документи но на друго име се воде за сообраќајна нз дали има иначе мотор е увезен платена е царина но требало нешто данок да се плаќало. Помош..
95 , 98 , 100 … каков сакаш таковZdr. Ve molam za Vashe mislenje I preporaka Kakov benzin odnosno so kolku octani e najdobro da se koristi za vespa 250cc 4t Jonway. Vi blagodaram.