- Член од
- 12 јули 2011
- Мислења
- 869
- Поени од реакции
- 424
Generic Trigger SM 50Во план сум да земам моторче до 50 кубици ама да нее веспа/скутер. Предложете некој по reliable бренд.
Generic Trigger SM 50Во план сум да земам моторче до 50 кубици ама да нее веспа/скутер. Предложете некој по reliable бренд.
Dali kupivte vakov Hamachi Rocket 50cc?Zdravo, slucajno vrtev po stranata na hamachi.mk i naletav na ova:
https://hamachi.mk/store/Rocket-50-p100667433
Bi ve zamolil za mislenje, nemam nekoe dlaboko poznavanje od motori/skuteri no imam vo plan za ovoj na linkov pogore deka mi treba 50cc a da ne e klasicen skuter... Fala vi odnapred, pozdrav decki !
Ако антифризот што е во него е постар од 3 години менувај го . И пак ќе си ставиш антифриз , нормално . Погледни ги и плочките на кочниците , види во каква состојба се , ако се истрошени смени ги и нив . Погледни ги и кочионите клешти , дали цилиндрите глатко се движат и добро притискаат , дали има корозија и сл ... Ако не знаеш ова да го направиш сам , однеси го на мајстор , мада прости работи се ова . За што скутер се работи ??Здраво, имам две прашања.
Пред некое време земав скутер, и сега ме интересира дали заради доаѓањето на летото треба да се смени антифриз/средство за ладење или што и да?
Исто последниве неколку дена при кочење со предната кочница се слуша како квичење, само при кочење на мала брзина. Дали е проблем, треба да се мења нешто или може другачије да се реши?
Ти пратив пп од мајсторZdr. Ve molam za pomos. Mi treba zaden bandaz za Jonway 250cc 2007 god, J13MT3.50, guma 130/60/13 I preporaka za servicer za vakvi vespi
А зашто он не си плати све и да си го регистрира па да ти го продаде ?? И како платил царина , а не платил данок ? Тоа заедно иде … Или ништо не е платено , па сака да го даде па ти да се замараш или пак многу скапо излага и после нема да може фа го продаде по цена за парите што ги вложил па те филма … Нешто нелогично ми стои работава.Здраво сакам да прашам.
Сакам да земам мотор 50сс е сега има проблеми. Тај што ми го продава моторот има документи но на друго име се воде за сообраќајна нз дали има иначе мотор е увезен платена е царина но требало нешто данок да се плаќало. Помош..
95 , 98 , 100 … каков сакаш таковZdr. Ve molam za Vashe mislenje I preporaka Kakov benzin odnosno so kolku octani e najdobro da se koristi za vespa 250cc 4t Jonway. Vi blagodaram.