НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Najdobar vo ligata ne ama Kari e igraciste za Lebron. LeBron ne e ni vo top 5 povekje. Narednite sezoni koj doagjaat glavna faca vo ligata ke bide Durant i ke osvoi povekje tituli od Bron vkupno. Posle ovaa sezona ako osvojat Nets KD ke ima samo edna titula pomalku od Bron.
Harden e za eden Level pojak igrac od Bron, moze i vo tituli ke go stigne do kraj na karierata...
Inace kako igrac pojak e bradata, da bese onde na mestoto od Bron ke mu se izmocase vo faca na Feniks i ligushot CP3, ke gi rasturese do temel na Feniks da bese bradata onde namesto Bron.

Следниве две сезони Лејкерс нека се простат од игра за пехар,се потешко и потешко ќе биде за нив,Брон и AD ќе имаат се поголеми и поголеми договори а ЛА ќе има помалку кап спејс а Брон ќе биде само бледа копија од тоа што никогаш не бил.Тоа е данокот што Лејкерс ќе мора да го плати.

Ти машко, да не гледаш НБА на балканскиве спортски телевизии?
Инаку во право си, со здрав Мареј Феникс немаат шанси, ама сега мислам дека ќе има рамноправен дуел.
Ќе биде интересно да се гледа овој дуел.
Одамна се Uncle Drew сериите ги смешав со Кајри

Одамна се Uncle Drew сериите ги смешав со Кајри
Знам, знам... и филмот го изгледав
MV5BMTU2MzE0NzQ1Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzIyNzczNTM@._V1_.jpg

Сакав да кажам дека и Uncle Cliff е опасен :)

Мал увод за вечер:

Не можам да ја гледам веќе онаа (сеедно ми е) фаца на Ленард. Каков човек :(

Се случило ли некогаш 6/6 натпревари во плејоф серија да завршат со гостинска победа? :D

Време е да се скрши малерот во мајсторката.
Колку очајно фали Ибака во тимов...

Се случило ли некогаш 6/6 натпревари во плејоф серија да завршат со гостинска победа? :D

Време е да се скрши малерот во мајсторката.
Колку очајно фали Ибака во тимов...
Лани во полуфиналето на истокот меѓу Торонто-Бостон 7/7 беа победи на гостинот

Kawhi машина. Како не сфати Carlisle доколку топката е во негови раце ќе го реши натпреварот.

Koeficientot Nets da osvojat seushte e dobar 2.60, uplatete si na vreme zatoa shto sea koga ke gi rasturat na Bucks koef ke se napravi okolu ili ispod 2.00.
Nets - Bucks 4:0 ili 4:1

Koeficientot Nets da osvojat seushte e dobar 2.60, uplatete si na vreme zatoa shto sea koga ke gi rasturat na Bucks koef ke se napravi okolu ili ispod 2.00.
Nets - Bucks 4:0 ili 4:1
Не се трчај.
Доволно е една повреда на некој од триото и чао-папа.

А не дека и обложувалниците немаат свој удел. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Имам чувство дека Бруклин не освојува.
Маркирајте го постов.
Или ќе ме драпате, или другото :D

Имам чувство дека Бруклин не освојува.
Маркирајте го постов.
Или ќе ме драпате, или другото :D
Aко се тотално здрави сите тројца тогаш + Харис... не гледам таа офанзива во 4 добиени некој да ја сопре годинава.

Доколку не се, друг муабет.

Годинава мн интересни се полуфиналињата, ќе уживаме. :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom