- Член од
- 18 април 2020
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 8
Istoto mi se slucuva sega i na mene. Go prativ istoto selfie zaedno so licna karta i kompjuter i sega me prasuvaat kakvi se moite odnosi so odredeni ljuge spored iminjata se Makedonci. Se nadevam deka ke gi isplatam parite.Го имав истово искуство ама ги исплатив на крај, еве прочитај да знајш колку ке те малтретирет...
Dear customer, please specify your relations with mircevski zoran, Shutarova Ljubica, Grunovski Petar, sajkovska dushica.
Eve ova mi go pisaa.
Da go znaev ova nikogas nema da igrav na 1xbet. Isklucivo veke na net Bet 365. Barem imaat dobra reputacija. Ovie vakvite mafijaski sajtovi som te maltretiraat za 600 eur, so ostanuva ako dobies poveke pari, nikogas nema da te isplatat. Mnogu loso iskustvo
Автоматски споено мислење:
Znav deka imaat losa reputacija, ama mislev iskreno deka za pomali sumi nema da pravat problem so isplata. Sepak 600 eur za evropski standard ne se nekoi golemi pari, zatoa igrav tamu,a imaa najgolemi koeficienti. Ama ocigledno um za drug pat, nikogas poveke nema da igram tuka.Сликај и пушти шо барет подигни парите и поќе не играј кај нив. Само малку ми е чуден Ников твој некој со тој ник не би инвестирал баш во 1х бет ако е интелегентен
Автоматски споено мислење:
Osven Bet 365, mozes li da mi preporas nekoi drugi sajtovi so se sigurni za igranje.Сликај и пушти шо барет подигни парите и поќе не играј кај нив. Само малку ми е чуден Ников твој некој со тој ник не би инвестирал баш во 1х бет ако е интелегентен
Fala
Последно уредено: