- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.459
- Поени од реакции
- 1.886
Дај некоја анализа на ТКВС, баш ме интересира да прочитам. Ќе имам разбирање да не давам негативни коментари пошо не можеше еден ред да напишеш без кардинална грешкаeve ke idam za TKVS
Дај некоја анализа на ТКВС, баш ме интересира да прочитам. Ќе имам разбирање да не давам негативни коментари пошо не можеше еден ред да напишеш без кардинална грешкаeve ke idam za TKVS
Ваква шалабајзерска „анализа“ без ниедна цифра веројатно поминува по кафичи и брокераи, а еве баш ме интересира да прочитам слична и со причини против инвестирање во ПКБdokazan stopanstvenik, vodecki na balkanot, brojkite sekoja godina idat vo nagorna linija,novi investicii sekoja godina, seriozen menagment,milenik na diplomatskiot kor, odlicen pr, najgolema vinarija vo SE evropa, makedonska vinarija, super bedz da go imash vo portfolio pogotovo od patriotski pricini...
pishi sega za pkb pa da ojasnam zosto NE
cifri imash javno dostapni,ne zamaraj.Ваква шалабајзерска „анализа“ без ниедна цифра веројатно поминува по кафичи и брокераи, а еве баш ме интересира да прочитам слична и со причини против инвестирање во ПКБ
Ова па шалабајзерски одговор на квадратcifri imash javno dostapni,ne zamaraj.
A kako bonus ke te proshetaat i niz vizbite so zakuski i dobro vino
У шо компании си па толку растат? Еве, опраи го човеков да не инвестира само у не-дивидендниsedi si u pkb i gledaj kako rasteme shalabajzerski
немораш да ја земеш, не се пријавувај на повикот и тоа е тоаГастербајтер сум, без македонско државјанство. Дивиденда ми ги комплицира работите со даноци во државава кај што сум, треба пријави глупости да пополнувам, да рачунам...
ja tebe ne mozam da te opraam so godini pa sea drugi ke sum opraval .У шо компании си па толку растат? Еве, опраи го човеков да не инвестира само у не-дивидендни
Ајдее мене ќе ме оправал, што веројатно иам најголем процентуален годишен поврат од сите мали инвеститори у Северџанија, а сум постирал и изводи од иТрејдер како доказ.ja tebe ne mozam da te opraam so godini pa sea drugi ke sum opraval .
inaku ako pratis vnimatelno si pishuvam od vreme na vreme kaj sum sto sum.
teraj si druze, ali maalku po tivko ako mozeАјдее мене ќе ме оправал, што веројатно иам најголем процентуален годишен поврат од сите мали инвеститори у Северџанија, а сум постирал и изводи од иТрејдер како доказ.
Остај тие шалабајзерски муабети, тоа поминувало до пред некоја година кога се одржувало ниско ниво на дискусии на форумов. Добар бил Свето со дипломатите па поради тоа ќе растел Тиквеш...
Можно е капиталната добивка исто така да ти ги комплицира работите. Провери убавоГастербајтер сум, без македонско државјанство. Дивиденда ми ги комплицира работите со даноци во државава кај што сум, треба пријави глупости да пополнувам, да рачунам...
Политички во ред, пишував јас пред некој ден па ме искараа дека сум ширел некој си памфлет, ама како и да е тоа нека си мислат тие.Cista politika i zelba za da mozat po kratka pateka da si igraat kako sakaat so vladini odluki a ocigledno se spremaat za izbori na koi sto definitivno gubat pa mislat vo matno deka pak ke se protnat vo koalicija so site albanski partii na kup ?