- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.467
- Поени од реакции
- 1.903
Dali presekot na granit so pravo na dividenda e sreda ?
Помалку време треба да провериш сам, него да поставиш прашање на форумов...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali presekot na granit so pravo na dividenda e sreda ?
Општо познато е дека нештата вредат онолку колку што можеш да ги продадеш, односно дека "есапот дома и на пазар не е ист".
Монентално, според куповната цена, пазарот ја вреднува акцијата на ПКБ 9.000,00 денари.
Изгледа дека соработката со големиот директор на ФИТР и големиот бизнисмен Коста Петров го стимулирал интересот за акциите на УНИ
Ако добро се сеќавам од пријавениот имот, човекот поседуваше само педесетина илјади евра нето имот, а изградил имиџ во јавноста како да стекнал милиони. Доколку не пријавил лажно, што пак само по себе е прекршок или кривично дело, ликов е една од најголемите шарени лаги што успешно ѝ се продала на затуцанава раја
sea grim ke ti objasniНе ја пратам многу македонскава, ама онка би купил и нешто макеоднско од патриотски побуди... Може некој да ми наброи неколку компании што не даваат дивиденда , да си ги анализирам. Предлози се добредојдени, ама мора без дивиденда да е.
Zosto ti e tolku bitno da e BEZ dividenda ?Не ја пратам многу македонскава, ама онка би купил и нешто макеоднско од патриотски побуди... Може некој да ми наброи неколку компании што не даваат дивиденда , да си ги анализирам. Предлози се добредојдени, ама мора без дивиденда да е.
Гастербајтер сум, без македонско државјанство. Дивиденда ми ги комплицира работите со даноци во државава кај што сум, треба пријави глупости да пополнувам, да рачунам...Zosto ti e tolku bitno da e BEZ dividenda ?
sea grim ke ti objasni![]()
eve ke idam za TKVSЕве ти објасни му, да видам колку ти сече црпката